Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4688 reviews

Blogs



hoe kun je een polsblessure voorkomen
25-10-2021

Hoe kunt u een polsblessure voorkomen?

Pijn aan de polsen is iets dat veel mensen uit veel verschillende lagen van de bevolking treft. Van tennissers tot degenen die voor hun werk de gehele dag op een toetsenbord typen; de polsen kunnen behoorlijk worden belast door herhaaldelijk, constan... Lees deze blog »
de beste manier om een tenniselleboog te behandelen
25-10-2021

De beste manier om een tenniselleboog te behandelen

Hoewel het bekend staat als een tenniselleboog, is het oppakken van een racket niet nodig om last te krijgen van deze vervelende blessure. Het treedt op wanneer de pezen die de botten in uw elleboog verbinden met uw onderarmspieren ontstoken raken. H... Lees deze blog »
goedkope manieren om rugpijn te behandelen
22-10-2021

Goedkope manieren om rugpijn te behandelen

Rugpijn is iets waar de meeste mensen vroeg of laat mee te maken krijgen. Vaak lost het zich vanzelf op na een aantal dagen. Toch is dit niet altijd het geval. Het is ontzettend vervelend wanneer uw plannen worden gedwarsboomd door vervelende rugklac... Lees deze blog »
oefeningen die rugpijn kunnen verhelpen en voorkomen
22-10-2021

Oefeningen die rugpijn kunnen verhelpen en voorkomen

Rugpijn kan een pijnlijke en zeer slopende aandoening zijn waar veel mensen gedurende hun leven mee te maken krijgen. In meer of mindere mate krijgt bijna iedereen er wel een keer mee te maken. Bij sommige mensen is de pijn zo verdwenen, anderen hebb... Lees deze blog »
alles over skisokken
08-10-2021

Alles over skisokken

Nog even en dan is het weer zo ver. Strakblauwe luchten, verse sneeuw, gladde pistes; het wintersportseizoen staat voor de deur! Hoe fijn is het om straks met je vrienden en familie af te reizen naar een wintersportoord om je even een paar dagen gehe... Lees deze blog »
alles over de heupbeschermer
08-10-2021

Alles over de heupbeschermer

Bij Podobrace hebben wij een ruim aanbod aan heupbeschermers voor u geselecteerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en te gebruiken voor verschillende doeleinden. De ene heupbeschermer is de ander niet! Zo hebben wij heupbeschermers te... Lees deze blog »
alles over de elleboogbeschermer
08-10-2021

Alles over de elleboogbeschermer

Elleboogbeschermers zijn er voor diverse soorten en voor verschillende sporten. Ze bieden bescherming wanneer u valt en voorkomt hiermee dat u schaafwonden of breuken oploopt. Een breuk in de elleboog is ontzettend pijnlijk en vervelend en u moet hie... Lees deze blog »
mondkapjesplicht in oostenrijk
20-09-2021

Mondkapjesplicht in Oostenrijk

Elk land heeft zijn eigen manier om met het coronavirus om te gaan. In het ene land geldt een mondkapjesplicht, in het andere land geldt dit alleen als je met het openbaar vervoer reist, en in weer een ander land hoef je helemaal geen mondmasker te d... Lees deze blog »
wat is hallux valgus, en hoe los ik het op
10-09-2021

Wat is Hallux valgus, en hoe los ik het op?

Hallux valgus is een veel voorkomende klacht. Wanneer u hier last van heeft, groeit de grote teen scheef ten opzichte van de andere tenen. Doordat deze grote teen scheef groeit, ontstaat er een knobbel die veel klachten kan veroorzaken. In deze blog... Lees deze blog »
hoe gebruik je een kniekussen
07-09-2021

Hoe gebruik je een kniekussen?

Ongeacht de oorzaak of aard van uw klacht kan een kniekussen uw klachten gedurende de nacht verhelpen, of het nu gaat om een klacht aan de rug, heup, knie of nek.   Het aantal mensen dat gaat slapen met nek-, rug-, heup- of kniepijn is de laatste j... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen