Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4681 reviews

Blogs



10-12-2021

Mondkapjesplicht in Italië

Elk land heeft zijn eigen manier om met het coronavirus om te gaan. In het ene land geldt een mondkapjesplicht, in het andere land geldt dit alleen als je met het openbaar vervoer reist, en in weer een ander land hoef je helemaal geen mondmaskers te... Lees deze blog »
het belang van ergonomisch werken
06-12-2021

Het belang van ergonomisch werken

In deze roerige tijden, waarin thuiswerken nog steeds het advies is, is het belang van ergonomisch werken nog steeds van groot belang. Ergonomie is het aanpassen van de omgeving aan de mens. Vrij vertaald houdt dit in dat u de juiste houding aanneemt... Lees deze blog »
top 4 sporten die leiden tot pijn in de hand
26-11-2021

Top 4 sporten die leiden tot pijn in de hand

Volgens een Engelse studie is 25% van de blessures aan de hand of pols sport gerelateerd. Voor atleten is dit niet alleen frustrerend, maar kan ook een belemmering vormen voor hun professionele ambities of studiebeurzen. Bij sommige sporten loop je... Lees deze blog »
budget hardloop tips
26-11-2021

Budget hardloop tips

Veel hardloopmagazines en online artikelen geven hardloop tips aan potentiele klanten om verschillende dure kleding en gadgets te kopen wanneer u wilt beginnen met hardlopen. Toch is het een van de meest betaalbare sporten die je kunt doen, en je hoe... Lees deze blog »
wat te doen tegen rugpijn
26-11-2021

Wat te doen tegen rugpijn

Heel veel mensen in Nederland ervaren elke dag een of andere vorm van rugpijn. Dit treft alle lagen van de bevolking aangezien zowel jonge als oudere mensen, tijdelijke of chronische rugpijn kunnen krijgen. Het zal u misschien niet verbazen dat mense... Lees deze blog »
hoe u uw kind kunt helpen herstellen van een blessure
26-11-2021

Hoe u uw kind kunt helpen herstellen van een blessure

Niets is belangrijker voor u dan de gezondheid en het geluk van uw kind. Daarom wil je er alles aan doen om hen te helpen fysiek en emotioneel te herstellen van een blessure, zoals bijvoorbeeld een polsblessure, nekklachten of kniepijn.   Na een bl... Lees deze blog »
de beste manieren om uw gewrichten te beschermen tijdens het sporten
26-11-2021

De beste manieren om uw gewrichten te beschermen tijdens het sporten

Gevoeligheid voor blessures is iets waar beginnende, amateur- en professionele spelers mee te maken krijgen wanneer ze hun favoriete sport beoefenen. Des te meer je sport deze te meer druk er op de gewrichten uitgeoefend wordt. Dit leidt weer tot pij... Lees deze blog »
5 manieren om je houding te verbeteren
26-11-2021

5 manieren om je houding te verbeteren

De manier waarop u staat, zit en beweegt, kan uw houding bepalen. Als u onderuit zakt wanneer u zit, uw schouders optrekt tijdens het lopen of leunt wanneer u staat, verhoogt u de spanning op uw banden en spieren en verhoogt u het risico op een bless... Lees deze blog »
hoe de 5 meest voorkomende handblessures te behandelen
01-11-2021

Hoe de 5 meest voorkomende handblessures te behandelen?

Uw handen worden gedurende de hele dag belast. Of u nu aan het werk bent, of thuis videospelletjes speelt, uw handen krijgen zelden rust. Het is daarom ook niet vreemd dat er vaak letsel aan uw handen optreedt. Maar juist omdat u uw handen de hele da... Lees deze blog »
veelvoorkomende oorzaken van kniepijn en advies om dit te verhelpen
25-10-2021

Veelvoorkomende oorzaken van kniepijn en advies om dit te verhelpen

Niemand wil last hebben van kniepijn. Soms is het echter onvermijdelijk. Mensen zijn nu eenmaal graag actief bezig waardoor de kniegewrichten vaak zwaar worden belast. Dit kan komen door onder andere wandelen, hardlopen, fietsen en andere sporten.  ... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen