Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4881 reviews

Betaling

 

 

 

 

 

 

 

 

Als officiële partner van Trusted Shops, webshop Keurmerk, Feedback Company en MultiSafepay, de meest veilige en betrouwbare Payment Service Provider van dit moment, garanderen wij bij Podobrace.nl een simpele, maar vooral veilige en betrouwbare betalingservaring. Waarbij de klant altijd voorop staat. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende betaalmethodes.

 

iDEAL
iDEAL is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw onlineaankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS-bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling de dag erna al thuis, ook op zondag!

 

 

PayPal

PayPal is een van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigenlijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis.

 

 

 

Afterpay Factuur

Afterpay behoort op dit moment tot Europa's meest innovatieve en snelstgroeiende digitale ondernemingen, en biedt een van de meest veilige en snelle "achteraf betaalmethodes" van dit moment aan. En u heeft uw bestelling de dag erna al thuis! u krijgt na het bestellen de factuur van Afterpay via de email of post en u heeft vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen.

 

Afterpay Factuur hanteert een kort registratieproces, waarbij niet om vertrouwelijke gegevens wordt gevraagd en u pas betaalt nadat het product ontvangen is, dit maakt het winkelen extra veilig en prettig. 

 

Biller  Biller

  Biller is de nieuwe 'bestel nu, betaal later' betaalwijze voor bedrijven. Het biedt bedrijven de optie om online direct op factuur te betalen. Met gebruik van AI worden er bij de bestelling realtime krediet- en fraudechecks uitgevoerd waardoor consumenten snel en veilig kunnen betalen.

 

 

KBC/CBC

KBC/CBC is een online-betaalmethode voor twee van de grootste banken van België. Meer dan 3,5 miljoen Belgische consumenten maken gebruik van deze betaalmethode. Wanneer u kiest voor deze opties wordt u doorgestuurd naar uw betaalomgeving waar u de betaling op een veilige manier kunt afronden. Er wordt gebruikgemaakt van een tweestapsverificatie waarbij u de betaling dient te bevestigen via de mobiele applicatie of via de bijbehorende kaartlezer.

 

BelfiusBelfius
Wanneer u kiest voor betalen via Belfius wordt u direct doorverwezen naar uw eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. Met Belfius kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw onlineaankopen afrekenen.

 

 

Bankoverschrijving / Vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van onze partner Multisafepay. U krijgt na uw bestelling direct een e-mail met daarin alle betaalgegevens zodat u de bestelling kunt afronden. Vermeld altijd alle betaalgegevens bij het afronden van uw bestelling zoals bijv. het betalingskenmerk

 

Levertijd bij vooruitbetaling?

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

 

 

Visa / Mastercard

Via onze betalingspartner MultiSafepay kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. En omdat de betaling direct wordt afgerond zal uw bestelling ook meteen worden verwerkt en verzonden, zodat u deze de dag erna al thuis heeft.

 

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is bovendien een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash. En uw bestelling zal vervolgens direct worden verwerkt en verzonden.

 

DIRECTebanking

DIRECTebanking (ontwikkeld door Payment Network AG) is de nieuwe innovatieve online-betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit al een veel gebruikte online-betaalmethode. De betaalmethode werkt in principe hetzelfde als iDEAL en ook hierbij zal uw betaling net als uw bestelling direct worden verwerkt en verzonden, zodat u deze zo snel mogelijk thuis heeft.

 

 

Giropay

Giropay wordt gezien als de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van de Duitse markt!). Net als bij iDEAL hoeft iemand die via Giropay een aankoop op Internet wil betalen zich niet vooraf te registeren. Ook is er geen aparte software nodig. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. En net als bij iDEAL, wordt bij Giropay uw betaling en bestelling direct verwerkt en verzonden.

 

 

Applepay

Apple Pay is de nieuwe betaalmethode om te betalen. Het vervangt de fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijk en veilig is. Apple Pay is eenvoudig in te stellen door uw creditcard of pinpas toe te voegen aan de Wallet-app op uw iPhone.

 

 

 

Google Pay

Google Pay is de nieuwe betaalmethode van Google om te betalen. U betaalt vanuit de Google Play-app zonder het gebruik van pasjes of contant geld. Ook Google Pay is betalen, snel, gemakkelijk en zeer veilig.

 

 

 

VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een handige manier om online te betalen met een cadeaukaart. De VVV Cadeaukaart is gemakkelijk en veilig online te bestellen via cadeaubon.nl.

 

 

 

 

Levering

In de header van de Podobrace website wordt het volgende gecommuniceerd "Vandaag voor 23:15 uur besteld, morgen in huis, ook op zondag!". Wij suggereren hiermee dat op werkdagen geldt voor 23:15 uur besteld, morgen in huis, en ook wanneer u op zondag bestelt voor 23:15 uur u de bestelling maandag in huis heeft. Hiermee wordt niet bedoeld dat een bestelling ook op zondag wordt bezorgd. In België heeft u uw bestelling ook de dag erna al thuis als u deze voor 23.00 besteld.*

 

Het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover opnieuw informeren.

 

 

En door een unieke samenwerking met DHL, PostNL en Trunkrs kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u overigens niet thuis bent biedt PostNL het pakket nog 1 keer aan en mocht u onverhoopt deze levering ook missen dan zullen we uw bestelling gewoon direct nog een keer opsturen, want bij Podobrace staat de klant altijd voorop!

 

 

Levertijd in Nederland?

Door goede afspraken met DHL geldt in Nederland voor 23.00 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 50,00 gratis worden verzonden (Met uitzondering van "dezelfde dag levering").

 

Levertijd in België?

Podobrace is ook al jaren werkzaam in België en door goede afspraken met PostNL geldt in België voor 23:00 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 50,00 gratis worden verzonden.

 

Dezelfde dag thuis?

Bij Podobrace is het zelfs mogelijk uw bestelling op dezelfde dag te ontvangen. Plaatst u op werkdagen (ma t/m vr) voor 12:00 uur? Dan kunt u ervoor kiezen om uw artikel dezelfde dag nog te laten bezorgen. Uw bestelling wordt dan tussen 17:00 en 22:00 uur door Trunkrs bezorgd.* (Voor "dezelfde dag levering" geldt niet dat het boven een bestelling van € 50,00 gratis wordt verzonden)

 

Gratis verzending?

Bij Podobrace staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling binnen Nederland en België boven de € 50,00 gratis verzonden. En een groot deel van de producten past door de brievenbus zodat u ook niet thuis hoeft te blijven.

 

Gratis retourneren?

Bij Podobrace staat de klant altijd voorop, en daarom kunt u bij ons gratis retourneren, voor meer informatie, klikt u dan hier.

 

Bezorging op zaterdag en op maandag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten op zaterdag en op maandag!

 

Bezorging bij DHL Punt Nederland

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook bij een DHL Punt in Nederland. U kunt bij het bestellen kiezen voor "Ophalen bij DHL Punt Nederland" en dan kunt u een DHL Punt bij u in de buurt selecteren. De kosten hiervan bedragen € 2.99 in Nederland, en is ook alleen beschikbaar in Nederland.

 

Bezorging bij PostNL Punt in België?

Om onze klanten in België optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook bij een PostNL punt bij u in de buurt, u kunt bij het bestellen kiezen voor "ophalen bij PostNL punt" en dan kunt u een PostNL punt bij u in de buurt selecteren.

 

Kosten van een pakketzending?

De producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij Podobrace zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,99, in België € 4,99 en voor de rest van Europa is dit afhankelijk van het land.


Bezorging in het buitenland?

Bij Podobrace is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder dan België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 23.00 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.

 

Bezorging op een ander adres?
Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

 

Ruilen en retourneren?

Bij Podobrace staat "Optimale service" voorop, dus niet goed, geld terug en het retourneren is gratis! Meer informatie? Klikt u dan hier.

 

Bezorgt Podobrace duurzaam?

Duurzaamheid vinden we bij Podobrace belangrijk. Onze partners dragen bij om de CO2-uitstoot tijdens de bezorging van uw bestelling te minimaliseren.

 

 

 

 

 

 

 

(*) Alle bestellingen die door Podobrace worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan PostNL of Trunkrs. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van PostNL en Trunkrs zijn de aflevertijden jammer genoeg altijd onder voorbehoud.

Menu Home Zoeken Winkelwagen