Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
5075 reviews

Klantenservice

Bij Podobrace streven wij o.a. naar het leveren van optimale kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij helpen u dan ook graag met u vragen.

Bekijk hieronder het vragenoverzicht of neem contact op met onze klantenservice.

 

Heeft u vragen over uw betaling of levering, klikt u dan hier.

Heeft u vragen over de werkwijze van onze webwinkel, klikt u hier.  

Heeft u vragen over onze Algemene Voorwaarden, klikt u dan hier.

Heeft u vragen over ons Privacybeleid, klikt u dan hier.

 

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, u kunt ons dan altijd bereiken op ons klantenservicenummer: 085 2010818 of email ons op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). En dan zullen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

 

Klachtenprocedure:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk reageren en naar ieders tevredenheid de klacht proberen op te lossen.

 

Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kan u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

 

Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg of Stichting Webshop Keurmerk waar Podobrace.nl bij is aangesloten.


Onze gegevens:

 

Podobrace.nl

Julianaweg 206 A, Dock 3
1131 DL Volendam
Tel: +3185 2010818 
E-mail: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

 

   

Menu Home Zoeken Winkelwagen