Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4269 reviews

Blogs



is hardlopen slecht voor je knieën
14-03-2024

Is hardlopen slecht voor je knieën?

Indien je ooit kniepijn hebt ervaren tijdens of na het hardlopen, heb je je wellicht afgevraagd: ‘Is hardlopen slecht voor mijn knieën?’. De realiteit is dat hardlopen gunstig kan zijn voor je gewrichten, maar er zijn enkele overwegingen die moe... Lees deze blog »
pijn in de enkel na het hardlopen
14-03-2024

Pijn in de enkel na het hardlopen

Heb jij enkelpijn na het hardlopen? Dit is een veelvoorkomende en vervelende klacht bij hardlopers. Enkelpijn kan een voorteken zijn van ergere klachten. In deze blog vertellen wij je meer over de oorzaken van enkelpijn na het hardlopen en wat je er... Lees deze blog »
nekhernia en werken achter computer
30-01-2024

Nekhernia en werken achter computer

Tegenwoordig zitten we bijna elke dag met een verkeerde houding achter de computer of smartphone. Dit gaat meestal voor een langere tijd goed, maar op een gegeven moment kunnen we nekklachten krijgen. Dit is natuurlijk niet goed. Bij mensen die een n... Lees deze blog »
mallet finger en werken
15-01-2024

Mallet finger en werken

Een mallet-vinger kan een aanzienlijke impact hebben op uw werk, vooral als u een baan heeft waarbij u veel met uw handen moet werken. Wij geven u meer informatie over wat een mallet finger precies is, welke behandelingen er mogelijk zijn en waar u r... Lees deze blog »
pijn in hak bij lopen
15-01-2024

Pijn in hak bij lopen

Pijn in de hak bij het lopen is een veel voorkomende klacht die kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. De meest voorkomende oorzaak is hielspoor. Hielspoor is een verdikking van het bot onder de hiel. Het wordt veroorzaakt door overbelastin... Lees deze blog »
zeurende pijn in schouder en arm
28-12-2023

Zeurende pijn in schouder en arm

Schouderklachten zijn een van de meest voorkomende pijnklachten. We gebruiken onze armen en schouders de hele dag door. Een zeurende pijn in de schouder met uitstraling naar de arm kan daarom ook heel hinderlijk zijn. In deze blog vertellen wij u mee... Lees deze blog »
leven met een versleten knie
22-12-2023

Leven met een versleten knie

Bij een versleten knie is er sprake van een aandoening aan het kraakbeen. Door deze blessure slijt het kraakbeen rondom het kniegewricht. Dit zorgt voor stijfheid en pijn. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om deze klachten te verminderen.... Lees deze blog »
schouder tapen een effectieve behandeling
22-12-2023

Schouder tapen: een effectieve behandeling

De schouder is een complex gewricht dat veel bewegingsvrijheid biedt. Dit maakt het echter ook kwetsbaar voor blessures. Schouderklachten komen dan ook veel voor, zowel bij sporters als bij mensen die geen sport beoefenen. Het tapen van de schouder i... Lees deze blog »
nekstenose wat is het en hoe wordt het behandeld
22-12-2023

Nekstenose: wat is het en hoe wordt het behandeld?

Nekstenose is een aandoening waarbij het wervelkanaal in de nek vernauwd is. Dit kan leiden tot druk op het ruggenmerg of de zenuwwortels in de nek. Nekstenose kan pijn, tintelingen, krachtsverlies en andere symptomen in de nek, armen en handen veroo... Lees deze blog »
wat is een navelbreuk
22-12-2023

Wat is een navelbreuk?

Een navelbreuk is een pijnlijke en vervelende aandoening die vaak voorkomt bij baby’s en ook bij volwassenen. Gelukkig is een navelbreuk goed te behandelen. Wij geven u graag meer informatie over het ontstaan en de behandeling van een navelbreuk. L... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen