Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
2811 reviews

Blogsergonomisch werken op kantoor
30-05-2023

Ergonomisch werken op kantoor

Ergonomisch werken is belangrijk voor iedereen. Waar je ook bent of wat voor werk je ook doet; het is van groot belang om ergonomisch te werken om blessures, klachten, pijn en uitval te voorkomen. De regels en richtlijnen voor ergonomisch werken vers... Lees deze blog »
wetgeving omtrent ergonomisch werken
24-05-2023

Wetgeving omtrent ergonomisch werken

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor ergonomisch werken. Het belang van een goede werkplek is inmiddels wel bij veel mensen bekend, maar wist u ook dat er specifieke regels en wetten zijn die werkgevers verplichten om hun werknemers in ee... Lees deze blog »
ergonomisch werken in de bouw
23-05-2023

Ergonomisch werken in de bouw

Ergonomisch werken is belangrijk voor ieder persoon. Waar je ook werkt of wat voor werk je ook doet, het is van groot belang om dit op de juiste manier te doen om klachten, blessures en pijn te voorkomen. Maar het belang en de richtlijnen voor ergono... Lees deze blog »
ergonomisch werken in de zorg
17-05-2023

Ergonomisch werken in de zorg

Ergonomisch werken is belangrijk voor ieder mens/persoon. Waar je ook werkt of wat voor werk je ook doet, het is van groot belang om dit op de juiste manier te doen om klachten, blessures en pijn te voorkomen. Maar het belang en de richtlijnen voor e... Lees deze blog »
wat is ergonomisch werken
17-05-2023

Wat is ergonomisch werken?

Er wordt tegenwoordig veel gesproken over ergonomie en ergonomisch werken. Maar wat is het nu precies? En hoe kun je dit toepassen op jouw werkplek? Wij vertellen je hier graag meer over. Lees hieronder snel verder:   Wat wordt bedoeld met ergonomi... Lees deze blog »
welke benodigdheden zijn er nodig voor een halve marathon
20-04-2023

Welke benodigdheden zijn er nodig voor een (halve) marathon?

Ga jij dit jaar voor de eerste keer een marathon rennen? Of ben je een doorgewinterde hardloper die graag zijn record wil verbeteren? Wat je achtergrond ook is, één ding is zeker: een marathon is een enorme uitdaging die grondige voorbereiding vere... Lees deze blog »
tips voor ergonomisch thuiswerken
13-04-2023

Tips voor ergonomisch thuiswerken

Ben je benieuwd hoe je ergonomisch kunt thuiswerken? Dat lees je hier! Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je werkplek ergonomisch is ingericht. Als je niet oppast kan thuiswerken leiden tot rugklachten en andere gezondheidsproblemen. Maar met... Lees deze blog »
hoeveel marathons kun je maximaal per jaar lopen
07-04-2023

Hoeveel marathons kun je maximaal per jaar lopen?

Nederland is zich echt aan het transformeren tot een marathonland. Het aantal marathons dat gehouden wordt in ons land neemt gestaag toe. Dit is een ontzettend leuke ontwikkeling omdat er hierdoor veel verschillende soorten hardloopwedstrijden bij ko... Lees deze blog »
hradloopblessures
07-04-2023

Hardloopblessures

Wanneer je traint voor een (halve) marathon dan wil je dit natuurlijk op de meest veilige manier doen. Het laatste wat je wilt is dat je een of meerdere hardloopblessures oploopt. Wanneer je regelmatig hardloopt, vergroot dit de kans op hardloopbless... Lees deze blog »
de voorbereiding van een halve marathon
07-04-2023

De voorbereiding van een halve marathon

Het marathon seizoen is weer begonnen! Een marathon is een iconische 42 kilometer (42,195 kilometer om exact te zijn) lange race die het uiterste van je lichaam en geest vraagt. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of een nieuwkomer in de werel... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen