Snel gratis advies:
+31852010818

MENU

Blogswelke zool is geschikt voor mij
22-09-2022

Welke zool is geschikt voor mij?

Podobrace heeft een breed assortiment aan inlegzolen. Inlegzolen kunnen helpen bij veel verschillende klachten. Maar welke inlegzool wordt waar voor gebruikt? En welke is geschikt voor mijn klacht? Dat zijn vragen die wij aan de hand van deze lijst g... Lees deze blog »
hoe behandel ik mijn achillespees na een operatie
20-09-2022

Hoe behandel ik mijn achillespees na een operatie

Bent u geopereerd aan uw achillespees en wilt u weten hoe deze revalidatie verder verloopt? Dan bent u hier op het goede adres.   Wanneer uw achillespees bijvoorbeeld is gescheurd, kunt u voor twee behandelmogelijkheden kiezen: een conservatieve be... Lees deze blog »
oefeningen voor een overbelaste achillespees
20-09-2022

Oefeningen voor een overbelaste achillespees

Heeft u last van trekkende en zeurende pijn rondom de achillespees? Dan is de pees waarschijnlijk overbelast. Lees hier welke oefeningen u zelf kunt doen tegen een overbelaste achillespees.     Bij een overbelaste achillespees kunt u last hebben va... Lees deze blog »
waarom doet mijn achillespees pijn
15-09-2022

Waarom doet mijn achillespees pijn?

Last van stijfheid of pijnklachten op of boven de hiel? Waarschijnlijk kampt u dan met een achillespeesblessure. In deze blog vind vindt u de belangrijkste oorzaken en symptomen.   De achillespees verbindt de kracht van de kuitspier met die van het... Lees deze blog »
tips valpreventie voor ouderen
31-08-2022

Tips valpreventie voor ouderen

Oudere mensen lopen meer risico om te vallen. En dit heeft meer gevolgen dan wanneer jongere mensen vallen. Naast de lichamelijke klachten en pijntjes die ontstaan zorgt het er ook voor dat ouderen vaak bang zijn om weer opnieuw te vallen. En deze an... Lees deze blog »
Hooikoorts
22-07-2022

Hooikoorts

Hooikoorts is een vervelende aandoening waar jaarlijks tussen de 800.000 en 1,5 miljoen mensen last van krijgen. Dat is ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking. Hooikoorts is simpelweg een allergie voor stuifmeel van bloeiende planten of bomen. Het... Lees deze blog »
Welke steunkousen heb ik nodig
17-06-2022

Welke steunkousen heb ik nodig?

Steunkousen zijn er in verschillende soorten, maten en drukklassen. Kousen met drukklasse 1 geven een lichte druk en zijn vooral geschikt voor lichte klachten zoals kneuzingen, vermoeide benen en lichte spataderen. Drukklasse 2 is het beste te gebrui... Lees deze blog »
Alles over steunkousen
17-06-2022

Alles over steunkousen

Steunkousen worden door veel mensen gedragen en voor uiteenlopende klachten en redenen. Het dragen van steunkousen kan voor sommige mensen wat vragen oproepen. Wij behandelen hier de meest voorkomende vragen en geven u hier uitgebreid antwoord op! Le... Lees deze blog »
Welke kniebrace heb ik nodig
17-06-2022

Welke kniebrace heb ik nodig?

Een kniebrace is te gebruiken voor ontzettend veel aandoeningen en klachten. De braces zijn er in drie verschillende beschermingsniveaus. Elk beschermingsniveau is afgestemd om het soort klacht. Wij geven u in deze blog meer informatie over een aanta... Lees deze blog »
Waar wordt een rollator voor gebruikt en aan welke eisen moet hij voldoen
14-06-2022

Waar wordt een rollator voor gebruikt en aan welke eisen moet hij voldoen?

Een rollator biedt ondersteuning aan mensen die slecht ter been zijn. Hoewel het voor veel mensen een grote stap kan zijn om er een aan te schaffen, is het juist heel raadzaam om dit wel te doen. Door een rollator binnens- en buitenshuis te gebruiken... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen