Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4739 reviews

BlogsTips tegen hooikoorts
13-05-2024

Tips tegen hooikoorts

Het hooikoortsseizoen is helaas weer begonnen. Hoewel je het hele jaar door hooikoortsklachten kunt krijgen, beginnen toch bij de meeste mensen de klachten in het voorjaar. De meest voorkomende klachten zijn: niezen, een jeukende neus, loopneus of ve... Lees deze blog »
hooikoorts op latere leeftijd
18-04-2024

Hooikoorts op latere leeftijd

Kun je hooikoorts op een latere leeftijd krijgen? Ja, dat kan. Hooikoorts kun je opeens krijgen, ook op een latere leeftijd. Maar hoe kan dit? En wat kan je er precies tegen doen? In deze blog leggen wij het uit. Lees gerust verder.   Aanleg voor o... Lees deze blog »
medical taping tegen hooikoorts
29-03-2024

Medical taping tegen hooikoorts

Medical taping is een methode waarbij kinesiotape wordt gebruikt om spieren in hun functie te ondersteunen. Het wordt veel in de sportwereld toegepast. Uit onderzoek blijkt echter dat medical taping ook kan helpen tegen hooikoorts. In deze blog verte... Lees deze blog »
is hardlopen slecht voor je knieën
14-03-2024

Is hardlopen slecht voor je knieën?

Indien je ooit kniepijn hebt ervaren tijdens of na het hardlopen, heb je je wellicht afgevraagd: ‘Is hardlopen slecht voor mijn knieën?’. De realiteit is dat hardlopen gunstig kan zijn voor je gewrichten, maar er zijn enkele overwegingen die moe... Lees deze blog »
pijn in de enkel na het hardlopen
14-03-2024

Pijn in de enkel na het hardlopen

Heb jij enkelpijn na het hardlopen? Dit is een veelvoorkomende en vervelende klacht bij hardlopers. Enkelpijn kan een voorteken zijn van ergere klachten. In deze blog vertellen wij je meer over de oorzaken van enkelpijn na het hardlopen en wat je er... Lees deze blog »
nekhernia en werken achter computer
30-01-2024

Nekhernia en werken achter computer

Tegenwoordig zitten we bijna elke dag met een verkeerde houding achter de computer of smartphone. Dit gaat meestal voor een langere tijd goed, maar op een gegeven moment kunnen we nekklachten krijgen. Dit is natuurlijk niet goed. Bij mensen die een n... Lees deze blog »
mallet finger en werken
15-01-2024

Mallet finger en werken

Een mallet-vinger kan een aanzienlijke impact hebben op uw werk, vooral als u een baan heeft waarbij u veel met uw handen moet werken. Wij geven u meer informatie over wat een mallet finger precies is, welke behandelingen er mogelijk zijn en waar u r... Lees deze blog »
pijn in hak bij lopen
15-01-2024

Pijn in hak bij lopen

Pijn in de hak bij het lopen is een veel voorkomende klacht die kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. De meest voorkomende oorzaak is hielspoor. Hielspoor is een verdikking van het bot onder de hiel. Het wordt veroorzaakt door overbelastin... Lees deze blog »
zeurende pijn in schouder en arm
28-12-2023

Zeurende pijn in schouder en arm

Heeft u een zeurende pijn in de schouder en arm? Schouderklachten zijn een van de meest voorkomende pijnklachten. We gebruiken onze armen en schouders de hele dag door. Een zeurende pijn in de schouder met uitstraling naar de arm kan daarom ook heel... Lees deze blog »
leven met een versleten knie
22-12-2023

Leven met een versleten knie

Bij een versleten knie is er sprake van een aandoening aan het kraakbeen. Door deze blessure slijt het kraakbeen rondom het kniegewricht. Dit zorgt voor stijfheid en pijn. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om deze klachten te verminderen.... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen