Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4327 reviews

Blogs



mag je hardlopen met kniepijn
28-11-2023

Mag je hardlopen met kniepijn?

Heb je pijn in je knie, maar wil je toch gaan hardlopen? Waarschijnlijk vraag je je af of dit wel een goed idee is. Meestal ligt het aan de ernst van de pijn. In deze blog geven wij je graag meer informatie. Lees gerust verder.     Wanneer kun j... Lees deze blog »
meest gestelde vragen over het gebruik van een duimbrace
28-11-2023

Meest gestelde vragen over het gebruik van een duimbrace

Of je nu herstelt van een blessure, preventieve maatregelen neemt of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt, het dragen van een duimbrace biedt altijd de juiste steun en stabiliteit. Wij zetten hieronder een aantal vragen op een rijtje waar men gr... Lees deze blog »
waarvoor dient een spalk in een polsbrace
28-11-2023

Waarvoor dient de spalk in een polsbrace?

Polsbraces zijn verkrijgbaar met en zonder spalk er in. Wij gaan het vandaag hebben over deze braces met spalk. Wij vertellen u hieronder alles wat u wilt weten over het gebruik van deze brace. Lees snel verder.   Wat is het doel van een spalk in e... Lees deze blog »
alles wat je wil weten over een kniebrace
28-11-2023

Alles wat je wil weten over een kniebrace

Veel mensen dragen een kniebrace voor ondersteuning en stabiliteit bij verschillende soorten blessures. Het dragen van een kniebrace kan aardig wat vragen oproepen. Wij gaan in dit blog dieper in over het draagcomfort en de bijwerkingen van het drage... Lees deze blog »
veelgestelde vragen over een kniebrace
27-11-2023

Veelgestelde vragen over een kniebrace

Het dragen van een kniebrace lijkt misschien simpel, maar er kunnen een aantal vragen ontstaan over het gebruik ervan. Wij sommen hieronder een aantal van deze vragen voor u op. Lees hieronder snel verder voor de antwoorden.   Draag je een kniebrac... Lees deze blog »
hoe biedt een elleboogbrace ondersteuning
27-11-2023

Hoe biedt een elleboogbrace ondersteuning?

Een elleboogbrace wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Een brace biedt ondersteuning en stabiliteit en helpt bij verschillende blessures en aandoeningen. Wij geven u hieronder meer informatie over hoe een elleboogbrace u de beste onders... Lees deze blog »
maatregelen om een duimblessure te voorkomen
24-11-2023

Maatregelen om een duimblessure te voorkomen

Wanneer je vaak aan sport doet dan wil je natuurlijk geen blessures oplopen. Ze zijn namelijk niet alleen pijnlijk, maar ook een vervelende belemmering voor je trainingen. Helaas komen duimblessures regelmatig voor. Er zijn een aantal maatregelen die... Lees deze blog »
tips tegen rugpijn
24-11-2023

Tips tegen rugpijn

Rugpijn is een veel voorkomende klacht. Dit kan plotseling optreden. We spreken dan van acute rugpijn. Meestal verdwijnen de klachten binnen een paar dagen weer. Als ze langer dan 3 maanden aanhouden, dan is er sprake van chronische rugpijn. In deze... Lees deze blog »
pijn in achillespees tijdens wandelen
24-11-2023

Pijn in achillespees tijdens wandelen

Pijn in de achillespees tijdens het wandelen is een veel voorkomende klacht. Dit kunnen beginnende klachten zijn, of misschien heb je er al langer last van. In deze blog geven wij je meer informatie over de oorzaken en mogelijke oplossingen van pijn... Lees deze blog »
sporten met gekneusde ribben
23-11-2023

Sporten met gekneusde ribben

Een gekneusde rib kan flink pijn doen, maar is meestal niet ernstig. Dit komt meestal door een val of (sport)ongelukje. Een gekneusde rib is na 5 tot 10 weken meestal weer genezen. Maar kan je nog sporten met gekneusde ribben? En helpt dat om sneller... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen