Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4546 reviews

Blogs



moet je rusten met hielspoor
30-10-2023

Moet je rusten met hielspoor?

Moet je rust nemen als je last hebt van hielspoor? Het korte antwoord op deze vraag is: nee. Dit is niet nodig. Bij hielspoor, ook wel fasciitis plantaris genoemd, is het belangrijk om oefeningen te doen. Als je niets doet gaat de pijn niet weg. In d... Lees deze blog »
kniepijn na fietsen
30-10-2023

Kniepijn na fietsen

Kniepijn na of tijdens het fietsen is een klacht die vaak voorkomt bij fietsers. Fietsen is een erg eenzijdige beweging. Hierdoor is de belasting op sommige structuren in de knie groot ten op zichte van andere delen van de knie. In deze blog vertelle... Lees deze blog »
sporten met artrose
27-10-2023

Sporten met artrose

Kun je sporten met artrose? Als je last hebt van artrose, heb je last van pijn, stijfheid en bewegingsbeperking. Hierdoor wordt je spierkracht, uithoudingsvermogen en coördinatie minder. Het is echter belangrijk dat dit je niet tegen laat houden om... Lees deze blog »
gewrichtspijn
27-10-2023

Gewrichtspijn

Gewrichtspijn kan op veel plekken in het lichaam voorkomen. Zo kan het voorkomen in de knieën, heupen, schouders, vingers en polsen. Er is dan sprake van stijfheid, gevoeligheid en zwelling. In deze blog geven wij je meer informatie over de oorzaken... Lees deze blog »
rib gebroken of gekneusd
26-10-2023

Rib gebroken of gekneusd

Heb ik mijn rib gebroken of gekneusd? Dit komt meestal door een val of ongeluk. Bij een gekneusde rib is het weefsel rondom een rib beschadigd, terwijl er bij een gebroken rib een scheur in de rib zit. Beide kunnen meestal geen kwaad. In deze blog ge... Lees deze blog »
beginnende reuma symptomen
24-10-2023

Beginnende reuma symptomen

Iedereen, op elke leeftijd, kan te maken krijgen met reuma. Reuma is een overkoepelende term voor allerlei kwalen die de gewrichten, spieren of pezen treffen. In deze blog vertellen wij je meer over de beginnende symptomen die je kunt ervaren bij reu... Lees deze blog »
bekkenband dragen tijdens het sporten
24-10-2023

Bekkenband dragen tijdens het sporten

Een bekkenband wordt vaak aangeraden voor vrouwen met klachten tijdens de zwangerschap. Maar ook wanneer je bekkenproblemen ervaart tijdens het sporten is het gebruik van een bekkenband zeer aan te raden. Zo’n band biedt verlichting en ondersteunin... Lees deze blog »
het gebruik van een bekkenband tijdens zwangerschap
24-10-2023

Het gebruik van een bekkenband tijdens zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kunnen veel vrouwen last krijgen van bekkenpijn. Dit kan worden veroorzaakt door de hormonen die het bekkengebied verslappen, waardoor de gewrichten en banden minder stabiel worden. Bekkenpijn kan variëren van milde pijn tot... Lees deze blog »
alles wat je wilt weten over een bekkenband
24-10-2023

Alles wat je wil weten over een bekkenband

Een bekkenband is een hulpmiddel dat wordt gedragen om het bekken te ondersteunen. Het wordt vaak gebruikt tijdens de zwangerschap en na de bevalling, maar kan ook worden gebruikt bij andere aandoeningen die het bekken aantasten, zoals bekkeninstabil... Lees deze blog »
verzorging en onderhoud van een polsbrace
16-10-2023

Verzorging en onderhoud van een polsbrace

Een polsbrace kan een effectieve manier zijn om je pols te ondersteunen en te beschermen bij een blessure of aandoening. Om ervoor te zorgen dat je polsbrace goed blijft functioneren, is het belangrijk om deze goed te verzorgen en te onderhouden. Wij... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen