Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4549 reviews

Blogs



pijn in achillespees tijdens wandelen
24-11-2023

Pijn in achillespees tijdens wandelen

Pijn in de achillespees tijdens het wandelen is een veel voorkomende klacht. Dit kunnen beginnende klachten zijn, of misschien heb je er al langer last van. In deze blog geven wij je meer informatie over de oorzaken en mogelijke oplossingen van pijn... Lees deze blog »
sporten met gekneusde ribben
23-11-2023

Sporten met gekneusde ribben

Een gekneusde rib kan flink pijn doen, maar is meestal niet ernstig. Dit komt meestal door een val of (sport)ongelukje. Een gekneusde rib is na 5 tot 10 weken meestal weer genezen. Maar kan je nog sporten met gekneusde ribben? En helpt dat om sneller... Lees deze blog »
bekkeninstabiliteit na bevalling
23-11-2023

Bekkeninstabiliteit na bevalling

Een zwangerschap is een mooie en bijzondere periode in het leven van veel vrouwen. Het kan echter ook gepaard gaan met uitdagingen. Een veelvoorkomende klacht is bekkeninstabiliteit. Ongeveer 50% van de vrouwen krijgt hiermee te maken. Bekkeninstabil... Lees deze blog »
mag je hardlopen met lage rugpijn
23-11-2023

Mag je hardlopen met lage rugpijn?

We krijgen allemaal wel eens te maken met blessures. Ook rugklachten zoals lage rugpijn komt vaak voor, niet alleen bij hardlopers. Deze klachten kunnen het lastig maken om hard te lopen. In deze blog leggen wij uit of je mag hardlopen met lage rugpi... Lees deze blog »
veel voorkomende polsblessures
17-11-2023

Veel voorkomende polsblessures

Onze polsen zijn complexe gewrichten die een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven. Of we nu typen, tillen, sporten of zelfs gewoon iets vastpakken, onze polsen zijn voortdurend in beweging. Vanwege hun frequent gebruik zijn polsen echter vatbaa... Lees deze blog »
voor welke enkelblessures is een enkelbrace nuttig
17-11-2023

Voor welke enkelblessures is een enkelbrace nuttig?

Enkelblessures komen vaak voor en dan vooral bij sporters. Enkelverstuikingen zijn de meest voorkomende vorm van enkelblessure, maar ook andere blessures, zoals ligamentschade, fracturen en slijtage, komen vaak voor. Een enkelbrace kan nuttig zijn bi... Lees deze blog »
veelgestelde vragen over een elleboogbrace
17-11-2023

Veelgestelde vragen over een elleboogbrace

Een elleboogbrace is een hulpmiddel dat de elleboog ondersteunt en beschermt. Hij kan worden gebruikt bij verschillende soorten elleboogblessures, zoals een tenniselleboog, golferselleboog, elleboogfractuur of elleboogluxatie. Ook kan een brace worde... Lees deze blog »
veelgestelde vragen over een polsbrace
17-11-2023

Veelgestelde vragen over een polsbrace

Veel mensen dragen een polsbrace of hebben er eentje nodig. Dit kan best een aantal vragen of onduidelijkheden oproepen. Wij zetten in deze blog de meest gestelde vragen voor u op een rijtje én geven uiteraard het antwoord daarop. Lees hieronder sne... Lees deze blog »
alle informatie over een elleboogbrace
17-11-2023

Alle informatie over een elleboogbrace

Een elleboogbrace is een hulpmiddel dat de elleboog ondersteunt en beschermt. Hij kan worden gebruikt bij blessures, zoals een tenniselleboog, golferselleboog, elleboogfractuur of elleboogluxatie. Ook kan een brace worden gebruikt om de elleboog te s... Lees deze blog »
de hersteltijd van een tenniselleboog
31-10-2023

De hersteltijd van een tennisselleboog

Een tenniselleboog of ook wel een tennisarm, is een vervelende blessure die een lange tijd aan kan houden. Als u er niet op de juiste manier mee omgaat, duurt het meestal nog langer voordat uw blessure geneest. In deze blog vertellen wij u meer over... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen