Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4549 reviews

Blogs



knie verdraaaid, wat kan ik er aan doen
25-04-2022

Knie verdraaid, wat kan ik er aan doen?

U heeft uw knie verdraaid, wat nu? Een verdraaiing van de knie komt vaak voor. Dit is een hele vervelende klacht die gelukkig wel snel te verhelpen is. Wij vertellen u graag meer over het ontstaan, de symptomen en de behandeling van een verdraaide kn... Lees deze blog »
wat is een overstrekte knie
25-04-2022

Wat is een overstrekte knie?

Uw knie overstrekken is erg pijnlijk en vervelend. Wij geven u graag meer uitleg over de symptomen, het vaststellen en de behandelmethodes die er zijn voor een overstrekte knie. Lees hieronder snel verder:   Wat is een overstrekte knie? Bij overst... Lees deze blog »
een lopersknie, hoe lang moet je rust houden
19-04-2022

Een lopersknie, hoe lang moet je rust houden?

Wanneer er bij u een lopersknie wordt geconstateerd dan is het belangrijk dat u rust neemt. Hierdoor zal uw knie sneller herstellen en kunt u uw werkzaamheden en dagelijkse bezigheden snel weer hervatten. Maar hoe lang moet u nu precies rust houden?... Lees deze blog »
hoelang een strassburg sock dragen
19-04-2022

Hoe lang een Strassburg sock dragen?

Wanneer men last heeft van hielspoor dan is dit prima te behandelen door het dragen van een Strassburg sock. Maar wat doet deze sok precies? En hoe lang kunt u nu het beste deze hielspoorsok dragen? Wij geven u graag meer uitleg over de Strassburg so... Lees deze blog »
welke verschillende soorten steunkousen zijn er
14-04-2022

Welke verschillende soorten steunkousen zijn er?

Steunkousen bieden verlichting bij verschillende aandoeningen en medische indicaties. Ze zijn er in verschillende soorten, uitvoeringen, materialen en drukklassen. Wij geven u hieronder graag uitleg over alle soorten steunkousen die er zijn en voor w... Lees deze blog »
Wanneer is het raadzaam om steunkousen te dragen
14-04-2022

Wanneer is het raadzaam om steunkousen te dragen?

Het dragen van steunkousen is voor sommige mensen onmisbaar, van groot belang. Steunkousen bieden ondersteuning aan pijnlijke en vermoeide benen. Het dragen van dit soort kousen kan voor heel veel verschillende aandoeningen/klachten ingezet worden. W... Lees deze blog »
top 3 beste gamestoelen van dit moment
13-04-2022

Top 3 beste gamestoelen van dit moment

Tijdens het gamen wil jij je, maar op 1 ding hoeven focussen; en dat is natuurlijk je game! Al het andere is verder niet meer belangrijk. Maar wat wel erg belangrijk is, is dat je goed en comfortabel zit. Je zit toch al snel uren achterelkaar te game... Lees deze blog »
kun je een gamestoel als bureaustoel gebruiken
13-04-2022

Kun je een gamestoel als bureaustoel gebruiken?

De aanschaf van een gamestoel is vaak niet goedkoop. Bureaustoelen daarentegen, zijn er in verschillende en dus ook goedkopere varianten. Is een gamestoel ook als bureaustoel te gebruiken? En wat zijn nu precies de verschillen? We gaan er in deze blo... Lees deze blog »
Hoe moet ik mijn knie intapen
18-03-2022

Hoe moet ik mijn knie intapen?

Knieklachten zijn één van de meest voorkomende blessures en worden veroorzaakt door verschillende factoren. Wanneer je na een intensieve therapie last krijgt van je knie dan kan het helpen om de knie in te tapen met kinesiotape. Het intapen van de... Lees deze blog »
Bij welk klachten is het raadzaam om je knie in te tapen
18-03-2022

Bij welke klachten is het raadzaam om je knie in te tapen?

Knieklachten staan in de top 5 van veelvoorkomende fysiotherapie klachten. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een acute klacht door een blessure of trauma, maar vaak is er sprake van slijtage door chronische klachten. Het tapen van de knie, o... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen