Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4329 reviews

Blogs



Wat is een rollator
14-06-2022

Wat is een rollator?

Een rollator is een medisch hulpmiddel die ervoor zorgt dat u langer mobiel blijft en voorkomt dat u valt. Het is een looprek op wielen die vaak voorzien is van een mandje om spullen in om te bergen. Ook heeft een rollator vaak een zitje waar u even... Lees deze blog »
Wat heb ik nodig bij revalideren na een heupoperatie
14-06-2022

Wat heb ik nodig bij revalideren na heupoperatie?

Een heupoperatie is een zeer ingrijpende operatie. Tijdens de operatie wordt de kop van de heup en de heupkom vervangen door een prothese. Ook het herstel ervan moet men niet onderschatten. Neem rustig de tijd voor uw revalidatie. Er zijn meerdere on... Lees deze blog »
Rollator reparatie
11-06-2022

Rollator reparatie

Wanneer u kiest voor een rollator dan gaat u er natuurlijk van uit dat u zo lang mogelijk hier gebruik van kunt maken zonder dat er mankementen optreden. Helaas komen er ook bij rollators verschillende problemen voor die verholpen moeten worden. Wij... Lees deze blog »
Pijn in knie bij buigen en traplopen
10-06-2022

Pijn in knie bij buigen en traplopen

Pijn in de knie bij het traplopen of bij het buigen komt vaak voor. Hieraan liggen meerdere aandoeningen ten grondslag. In deze blog gaan we dieper in op deze oorzaken en geven u tips om de pijn te verzachten en uw knie te ontzien.   Reumatoïde ar... Lees deze blog »
welke verschillende soorten steunzolen zijn er
10-06-2022

Welke verschillende soorten steunzolen zijn er?

Steunzolen zijn er in veel soorten en varianten. Er zijn verschillende inlegzolen op de markt die op hun beurt weer geschikt zijn voor verschillende soorten klachten. Wij belichten hieronder een aantal veelvoorkomende klachten en vertellen u welke zo... Lees deze blog »
hoelang moet ik een houding corrector dragen
04-05-2022

Hoelang moet ik een houding corrector dragen?

Een goede houding is ontzettend belangrijk. Het is voor sommige mensen lastig om de juiste houding aan te nemen én om deze vol te blijven houden gedurende de dag. Wanneer men vaak in de verkeerde houding zit dan ontstaan er allerlei klachten aan bij... Lees deze blog »
welke zolen voor hielspoor
03-05-2022

Welke zolen voor hielspoor?

Hielspoor is een vervelende aandoening die ook nog eens zeer pijnlijk kan zijn. Hielspoor ontstaat door een verkalking van de peesplaat in de voet, hierdoor kan soms een ontsteking ontstaan. Het wordt daarom ook vaak een peesplaatontsteking genoemd.... Lees deze blog »
waarom steunkousen met open tenen
25-04-2022

Waarom steunkousen met open tenen?

Steunkousen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn er met gesloten tenen, open tenen en zelfs met rits. Waarom zou u kiezen voor kousen met open tenen? Wij leggen het graag aan u uit!   Wanneer steunkousen dragen met een open... Lees deze blog »
knie verdraaaid, wat kan ik er aan doen
25-04-2022

Knie verdraaid, wat kan ik er aan doen?

U heeft uw knie verdraaid, wat nu? Een verdraaiing van de knie komt vaak voor. Dit is een hele vervelende klacht die gelukkig wel snel te verhelpen is. Wij vertellen u graag meer over het ontstaan, de symptomen en de behandeling van een verdraaide kn... Lees deze blog »
wat is een overstrekte knie
25-04-2022

Wat is een overstrekte knie?

Uw knie overstrekken is erg pijnlijk en vervelend. Wij geven u graag meer uitleg over de symptomen, het vaststellen en de behandelmethodes die er zijn voor een overstrekte knie. Lees hieronder snel verder:   Wat is een overstrekte knie? Bij overst... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen