Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4681 reviews
verzorging en onderhoud van een polsbrace

Verzorging en onderhoud van een polsbrace

Een polsbrace kan een effectieve manier zijn om je pols te ondersteunen en te beschermen bij een blessure of aandoening. Om ervoor te zorgen dat je polsbrace goed blijft functioneren, is het belangrijk om deze goed te verzorgen en te onderhouden. Wij geven je hieronder een aantal tips voor het verzorgen en onderhouden van jouw polsbrace.

 

Hoe onderhoud je een polsbrace?

Een polsbrace wordt vaak intensief gedragen waardoor hij snel vies kan worden en er slijtage optreedt. Wanneer je de brace op de juiste manier onderhoud dan heb je zo lang mogelijk plezier van de brace en kun je hem langer dragen. Lees hieronder onze tips:

 

Wassen

De meeste polsbraces kunnen worden gewassen in de wasmachine. Volg de instructies op de verpakking of het etiket om te bepalen hoe je je polsbrace het beste kunt wassen. Gebruik altijd een neutraal wasmiddel en vermijd bleekmiddel of andere agressieve reinigingsmiddelen.

 

Drogen

Je polsbrace moet goed worden gedroogd voordat je deze weer gebruikt. Hang de brace op om te drogen of gebruik een zachte handdoek om deze af te drogen. Droog de brace niet in de droger, omdat dit de elastische eigenschappen van het materiaal kan beschadigen.

 

Opbergen

Bewaar je polsbrace op een schone, droge plaats. Zorg ervoor dat de brace niet wordt blootgesteld aan extreme temperaturen of vocht. Hierdoor treedt er sneller slijtage op.

 

polsbrace onderhouden

 

Tips voor de verzorging van je polsbrace

Naast bovengenoemde punten zijn er nog een aantal dingen die van belang zijn wanneer je een polsbrace draagt. Zo is het belangrijk om de brace regelmatig te controleren op schade of slijtage en te vervangen wanneer dit nodig is. Als de polsbrace niet heel vies is dan kun je hem reinigen met een zachte doek en water. Maar lees altijd goed de instructies op de verpakking of het etiket. Sommige polsbraces kunnen namelijk niet gewassen worden.

 

Polsbrace kopen?

Dan kunt u bij Podobrace kiezen uit een zeer ruim assortiment polsbraces voor verschillende aandoeningen. Bij ons bent u verzekerd van een zeer snelle levering en producten van de allerbeste kwaliteit. Onze klantenservice bestaat uit enthousiaste, deskundige mensen die al uw vragen met veel plezier beantwoorden en u graag verder op weg helpen. Bent u onverhoopt niet tevreden over het product? Ook dan zijn wij er voor u. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon en live-chat.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen