Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4549 reviews

Blogs



wat zijn hamertenen en hoe kom ik er vanaf
10-03-2022

Wat zijn hamertenen en hoe kom ik er vanaf?

In deze blog gaan wij het hebben over hamertenen. Dit kan ontstaan door vergroeiingen in de tenen. Hieronder gaan we verder in op het onderwerp hamertenen: wat zijn het precies, wat zijn de symptomen en oorzaken. En misschien nog wel het belangrijkst... Lees deze blog »
Wat kun je doen tegen wintervoeten
10-03-2022

Wat kun je doen tegen wintervoeten?

In deze blog gaan we het hebben over wintervoeten, wat het is, hoe het ontstaat en wat je er allemaal tegen kunt doen. Lees hieronder graag verder:   Wat zijn wintervoeten? Wintervoeten wil zeggen dat je te maken hebt met blauwe plekken, rode zwel... Lees deze blog »
Wat kun je doen aan vocht in de knie
10-03-2022

Wat kun je doen aan vocht in de knie?

Vocht in de knie kan een heel vervelende klacht zijn. Gelukkig zijn er een aantal manieren om deze klacht te verhelpen. In deze blog gaan wij het hebben over vocht in het kniegewricht, hoe u het kunt herkennen, wat de klachten zijn en hoe u het kunt... Lees deze blog »
Wat is Reuma
18-01-2022

Wat is Reuma?

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen. Het is een aandoening aan het bewegingsapparaat. Dit zijn gewrichten, spieren, pezen en botten die je helpen met bewegen.   Bij reuma is het afweersysteem van het lichaam niet... Lees deze blog »
Wat is Fibromyalgie
18-01-2022

Wat is Fibromyalgie?

Fibromyalgie is een aandoening waar veel Nederlanders last van hebben. In totaal zijn er ongeveer 350.000 geconstateerde gevallen. Fibromyalgie is een aandoening waarbij je chronische pijn ervaart in je spieren en bindweefsel. Naast de chronische kla... Lees deze blog »
Alles wat u wilt weten over de aanschaf en onderhoud van een handbrace
24-12-2021

Alles wat u wilt weten over het dragen en gebruiken van een hand brace

Wanneer u pijn of klachten aan uw handen ervaart, is het raadzaam om een hand brace te dragen. Podobrace heeft meerdere handbraces in het assortiment. Wij geven u graag meer informatie over het dragen van een hand brace en hoe u deze het beste kunt g... Lees deze blog »
Alles wat u wilt weten over de aanschaf en onderhoud van een elleboogbrace
22-12-2021

Alles wat u wilt weten voor de aanschaf en onderhoud van een elleboogbrace

Voor de ondersteuning van uw elleboog zijn verschillende soorten braces te koop. Wij geven u hieronder alle informatie die u nodig heeft over het gebruik en onderhoud van een elleboogbrace.   Voor welke blessures is het raadzaam om een elleboogbrac... Lees deze blog »
Alles wat u weten wilt over het dragen van een enkelbrace
22-12-2021

Alles wat u weten wilt over het dragen van een enkelbrace

Het dragen van een enkelbrace is raadzaam bij tal van aandoeningen en blessures. Ook kunt u een brace dragen tijdens het sporten of juist ter voorkoming van klachten. Het dragen van een enkelbrace biedt u altijd ondersteuning.  Wij geven u graag meer... Lees deze blog »
Alles wat u wilt weten over het dragen van een duimbrace
22-12-2021

Alles wat u wilt weten over het dragen van een duimbrace

Wanneer u uw duim blesseert is het raadzaam om een brace te dragen ter ondersteuning. Er zijn verschillende braces op de markt voor verschillende blessures en klachten. Wij geven u hieronder wat meer informatie over het dragen en onderhouden van een... Lees deze blog »
10-12-2021

Mondkapjesplicht in Italië

Elk land heeft zijn eigen manier om met het coronavirus om te gaan. In het ene land geldt een mondkapjesplicht, in het andere land geldt dit alleen als je met het openbaar vervoer reist, en in weer een ander land hoef je helemaal geen mondmaskers te... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen