Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4881 reviews

Blogsgamestoel onderhouden
02-03-2020

Gamestoel onderhouden

Je hebt een nieuwe gamestoel gekocht of wilt er eentje gaan kopen! Maar hoe onderhoud je deze? We leggen het bij Podobrace graag uit. We geven je graag de beste tips, want hoe beter jij jouw gamestoel onderhoudt, des te langer deze mee gaat!   De e... Lees deze blog »
goedkope gamestoel versus dure gamestoel
11-12-2019

Goedkope gamestoel versus dure gamestoel

Tuurlijk, je wil niet te veel geld uitgeven aan een gamestoel. Dat snappen wij heel goed. Gamestoelen zijn er in ontzettend veel prijscategorieën en het is moeilijk om te bepalen wat nou een kwalitatief hoogstaande stoel is, zonder dat je er echt de... Lees deze blog »
wat u moet weten voordat u een looprek aanschaft
19-11-2019

Wat u moet weten voordat u een looprek aanschaft

U loopt al een tijdje wat moeilijker, of u ervaart minder kracht in uw benen en voeten. Dan is het tijd voor de aanschaf van een looprek.  Maar wat moet u weten voordat u een looprek aanschaft? Wij van Podobrace leggen u hieronder uit wat u moet wete... Lees deze blog »
tips voor het veilig gebruik van een rollator
12-11-2019

Tips voor het veilig gebruik van een rollator

Wanneer u een rollator koopt of gaat gebruiken, moet deze natuurlijk goed afgesteld staan. Ook is het belangrijk dat u de rollator op de juiste wijze vasthoudt. Wij informeren u graag over de juiste manier en geven u tips voor het gebruik van uw roll... Lees deze blog »
voordelen van een gamestoel
07-11-2019

Voordelen van een gamestoel

Jij als fervent gamer wil natuurlijk maar één ding. Juist; ongestoord gamen. Geen hinder van ouders die aan je kop zeuren dat je al veel te lang aan het gamen bent, of dat je eten klaar is. Of vrienden die je bellen met de vraag om een potje te voe... Lees deze blog »
tips bij het aanschaffen van een gamestoel
31-10-2019

Tips bij het aanschaffen van een gamestoel

Je bent eindelijk overstag; geen ellende meer met rugpijn en zere armspieren van het vele gamen. Je gaat jezelf een groot plezier doen met de aanschaf van een gamestoel! Maar waar moet je dan precies op letten? Het aanbod van gamestoelen is tegenwoor... Lees deze blog »
tips voor het onderhoud van uw rollator
24-10-2019

Tips voor het onderhoud van uw rollator

Daar is hij dan; uw rollator. Misschien vond u het moeilijk om de rollator te kopen en voelde het als een grote stap. Of u bent juist ontzettend blij dat hij er is en u eindelijk weer op een veilige manier kunt rondlopen. Hoe dan ook; uw rollator is... Lees deze blog »
daar gaan we weer..
23-06-2017

Daar gaan we weer..

Of eigenlijk niet, want dit keer ben ik de bui voor. Zes marathons heb ik inmiddels – met wisselend succes – gelopen en even zoveel keer heb ik gezegd dat ik het NOOIT meer zal doen. U begrijpt het al, de volgende staat alweer in de agenda. Kopen... Lees deze blog »
Feit of fabel? Van braces worden je spieren slap
16-06-2017

Feit of fabel? Van braces worden je spieren slap

Feit of fabel Op een gegeven ogenblik ben ik er wel klaar mee. Iedere keer als ik mijn goede vriend Alex een kniebrace adviseer, krijg ik te horen: ‘van braces worden je spieren slap’. Het is een fabeltje dat al tientallen jaren de rondte doet,... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen