Snel gratis advies:
+31852010818

MENU

Sportblessures

Voorkomen beter dan genezen

 

Tijdens het sporten worden spieren, banden en gewrichten extra belast gedurende de inspanning of plotseling overbelast door een klap of val. Die extra belasting kan het lichaam prima verwerken, mits deze binnen bepaalde grenzen blijft. Die grenzen zijn afhankelijk van leeftijd, geslacht en individuele gesteldheid van de lichamelijke conditie.


Gelukkig kan een sporter preventieve hulpmiddelen gebruiken als bescherming tegen de explosieve overbelasting van spieren, banden en gewrichten. Speciale sportbraces leveren deze extra steun, zonder de spieren en banden te verzwakken en helpen ook het lichaam alerter te reageren op (sport)belasting. Ook zullen onze (sport)braces het specifieke lichaamsdeel optimaal beschermen bij inspanningen tijdens de revalidatie (na bijv. operatie of trauma). Wij bij Podobrace maken dan ook alleen gebruik van de beste, efficiëntste en meest effectieve (sport)braces van dit moment, geselecteerd met de meest optimale zorg uit een enorm scala van aanbiedingen.

 

Sportbraces die bij voetbal blessures worden gebruikt

Gebruik een voetbal brace tijdens het voetballen. We hebben enkele voorbeelden voor voetbal braces voor je:

  • enkelbrace voetbal dat is een brace voor de enkel. Gebruik deze enkelbrace voor voetbal tijdens het voetballen
  • kniebrace voetbal voor het beschermen van de knie tijdens voetbal. Gebruik deze kniebrace voetbal tijden het sporten.

Al onze sportbraces zijn door de jaren heen uitvoerig door topsporters en in onze praktijken getest, en met meer dan 30 jaar ervaring en kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) kunnen wij dan ook de optimale kwaliteit en werking van al onze (sport)braces bevestigen.
Dus ervaar het verschil en neem een kijkje in onze webshop, en als u vragen of opmerkingen heeft, of u bent op zoek naar een gratis deskundig advies over bijv. (de keuze van) een (sport)brace. Bel gerust met onze klantenservice: +3185 2010818.  Ons team staat altijd voor u klaar!

Menu Home Zoeken Winkelwagen