Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
2771 reviews
6-11-2015

Podobrace.nl winnaar beslist.nl Webshop Awards voor beste service!

Podobrace wint beslist.nl Webshop Awards

Onlangs vond de eerste editie plaats van de beslist.nl Webshop Awards. Het online winkelcentrum reikte in totaal tien awards uit in verschillende productcategorieën. De awards zijn toegekend aan webshops met de hoogste klantwaardering. Podobrace.nl won een award in de categorie Verzorging & Levensmiddelen.

 

Beste reviewscore

Podobrace.nl won een beslist.nl Webshop Award voor beste reviewscore in de categorie Verzorging & Levensmiddelen. Naast de eervolle titel ‘Winnaar beslist.nl Webshop Awards voor beste service’ krijgt Podobrace.nl een display advertising campagne aangeboden ter waarde van € 10.000.

Eigenaar Bill Duin; "We zijn zo ongelooflijk blij met deze prijs, want dit is een prijs vanuit de klant, en dat de klant ons op deze manier waardeert is eigenlijk waar we het allemaal voor doen. Ik ben dan ook ongelooflijk trots op ons hele team, want zij zijn de echte winnaars van deze prijs. En we zullen de aankomende jaren er wederom alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen", aldus de ondernemer. 

 

Stem van de consument

De beslist.nl Webshop Awards onderscheiden zich van bestaande prijzen door de alles bepalende stem van bezoekers van het online winkelcentrum. De award uitreiking zal jaarlijks plaatsvinden waaraan dan alle bij beslist.nl aangesloten webshops deelnemen. Webshops kunnen zich begin volgend jaar aanmelden voor de volgende editie.« Terug naar nieuws
Menu Home Zoeken Winkelwagen