Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
2764 reviews
26-02-2019

Podobrace winnaar VOWA jaarprijs

Bill Duin winnaar Vowa Awards 2019

Maandagavond ontving zoon Bill in De Purmaryn de felbegeerde trofee uit handen van gedeputeerde Jaap Bond. Zo werd de finale voor het tweede achtereenvolgende jaar een Volendams onderonsje. Vorig jaar was het Jaap Buijs van Kwakman Afbouw, die de prijs kreeg van staatssecretaris Mona Keijzer.

 

Bedrijf in staat om wereldspeler van formaat te worden

Webbedrijf Podobrace, specialist en marktleider in braces, steunzolen en tal van andere medische hulpmiddelen, maakte diepe indruk op de jury, bestaande uit Lea Sterenborg-Pinxt, Ted van 't Hek, Dick Rijser en Piet Hein Debets. "Het verhaal over Podobrace is als een jongensboek. Over een jongeman die niet goed wist wat hij wilde tot een wereldveroveraar. In de korte tijd van haar bestaan is Podobrace uitgegroeid tot een speler van formaat", las Debets, presentator van de avond en tevens jurylid en voorzitter van de VOWA (Vereniging Ondernemend Waterland) een passage uit het juryrapport voor.

 

Genomineerden

Het Volendamse bedrijf won de strijd van de andere genomineerden fysiotherapiepraktijk Ooster EE (Waterland), Bert Jonk Autoverhuur (Purmerend), Installatiebedrijf Dekker (Beemster) en De Reclamestudio (Zeevang). De vijf presenteerden zich in door Wim Doets gemaakte filmpjes aan de aanwezigen. "Het was appels met peren vergelijken. Maar we moeten nu eenmaal een keuze maken", liet Debets weten op de avond die verbinden als thema had. Dát liet zich duidelijk zien in de aanwezigheid van de vier burgemeesters en portefeuillehouders van Economische Zaken van de gemeenten binnen het VOWA-gebied. Joyce van Beek (Beemster), Lieke Sievers (Edam-Volendam), Luzette Kroon (Waterland) en Don Bijl (Purmerend) toonden in een filmpje ieder hun eigen visie op verbinden en de rol die zij en hun gemeente hierin willen en kunnen spelen.

 

Bron: Rodi« Terug naar nieuws
Menu Home Zoeken Winkelwagen