Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4532 reviews
4-03-2011

Podobrace nieuwe sponsor HV KRAS/Volendam

Kras Volendam

HV KRAS/Volendam is officieel opgericht in 1963. Met één damesteam, en met handbal in de zomer op het voetbalveld en de oude RAI in Amsterdam als thuisbasis in de winter, was dit het begin van de vereniging. Inmiddels behoort de vereniging met 26 volwaardige teams en circa 400 leden tot één van de grootste handbalverenigingen in Nederland.

 

Sinds 2000 speelt het eerste herenteam in de top van de Eredivisie. In 2005, 2006 en 2007 werden de heren driemaal op rij landskampioen, wonnen zij twee keer de beker en twee maal veroverde ze de supercup. Bovendien wonnen de heren afgelopen seizoen wederom de beker, de supercup, en werden zij voor de 4e keer de landskampioen, ook behaalde zij de 1e plek in de Beneliga. En ook dit seizoen wordt er weer fanatiek gestreden voor de prijzen op alle platformen: nationaal, Europees en beker.

Binnen de gemeente Edam-Volendam neemt HV KRAS/Volendam een unieke plaats in. De HV is niet alleen één van de grootste verenigingen van het dorp, maar vervult ook een sociaal-maatschappelijek rol binnen de gemeente. Daarnaast zorgt het constante, hoge niveau dat binnen de handbal wordt bereikt ervoor dat zowel de regionale als nationale schijnwerpers regelmatig op de vereniging en dorp zijn gericht. Deze aandacht helpt om ons streven te verwezenlijken om hét handbalbolwerk van Nederland te worden. Bovendien is HV KRAS/Volendam ook initiatiefnemer en oprichter van Sport-Koepel Edam-Volendam. Wij bij Podobrace zijn dan ook bijzonder trots dat we zowel medisch als financieel mee mogen helpen met het bouwen aan de toekomst van HV KRAS/Volendam.



Logo Kras Volendam « Terug naar nieuws
Menu Home Zoeken Winkelwagen