Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
2764 reviews
7-10-2019

Podobrace neemt online groothandel DUTCC over

Podobrace Logo

Via de de overname gaat Podobrace zich richten op de zakelijke markt, laat eigenaar Bill Duin weten aan Twinkle. ‘Met DUTCC krijgen we wij toegang tot veel exclusieve merken, producten en netwerken voor het b2b-segment. Dankzij hun kennis en expertise kunnen we hierin snelle stappen zetten en ook verdere groei in Europa en het Midden-Oosten realiseren. HuisHobby zal worden geïntegreerd in onze b2c-activiteiten.’

 

Dutch Trading Concepts Company

Het Twentse DUTCC bedient webwinkels en dealsites in de Benelux en Duitsland met ‘unieke merken en/of unieke producten onder diverse private labels’. De groothandel staat zich voor op directe sourcing en exclusieve overeenkomsten met distributeurs. Directeur Henk Looms blijft aan de groothandel verbonden. Door de krachtenbundeling zal zowel het aanbod als de service voor klanten van beide betrokken partijen verbeteren, is de belofte.

 

Podobrace

Bil Duin zette Podobrace op met zijn vader Rob, die decennialang ervaring heeft als fysiotherapeut. In de overtuiging dat het voorkomen van (sport)blessures beter is dan genezen, openden ze de webshop in onder met braces, (sport)zolen, compressiekousen, orthopedische kussens en teencorrectoren. Met domeinen als Steunzolenkopen.nl en hielspooroplossing.nl werden ook specialistische webshops opgezet, daarnaast groeide Podobrace uit tot een succesvolle zakelijke verkoper op bol.com.

 

Twinkle100

Podobrace beschikt over een magazijn van vierduizend vierkante meter in Volendam en verzendt inmiddels naar vijftien Europese landen. Dankzij de overname krijgt het de beschikking over extra magazijnruimte in Denekamp, bij de Duitse grens. Met een online omzet van 11 miljoen euro bezet Podobrace (‘Altijd de beste steun’) plek 176 in de nieuwe Twinkle100.

 

Bron: Twinkle« Terug naar nieuws
Menu Home Zoeken Winkelwagen