Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4546 reviews
welke zolen voor hielspoor

Welke zolen voor hielspoor?

Hielspoor is een vervelende aandoening die ook nog eens zeer pijnlijk kan zijn. Hielspoor ontstaat door een verkalking van de peesplaat in de voet, hierdoor kan soms een ontsteking ontstaan. Het wordt daarom ook vaak een peesplaatontsteking genoemd.

 

Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden om een peesplaatontsteking te behandelen. Een van de meest effectieve behandelingen zijn goede zolen. Maar welke moet je precies hebben? In deze blog leggen wij alles uit over inlegzolen voor als je een peesplaatontsteking ervaart.

 

De juiste zolen voor hielspoor

Er zijn een aantal manieren om hielspoor te voorkomen. De belangrijkste en bovendien de meest eenvoudige is het goed verzorgen van je voeten. Een goede doorbloeding van de voeten is een van de beste manieren om een peesplaatontsteking te voorkomen. Een goede doorbloeding voorkomt namelijk dat er ontstekingen in de peesplaten komen.

 

Een goede doorbloeding van de voeten kan bereikt worden door schoenen te kopen met goede demping. Wanneer je schoenen geen goede demping hebben, adviseren wij om inlegzolen te kopen die speciaal voor hielspoor gemaakt zijn.

 

Goede inlegzolen zorgen ervoor dat je goede demping hebt waardoor de kans op peesplaatontstekingen aanzienlijk minder worden.

 

Welke zolen bevelen jullie aan?

Inlegzolen hoeven niet duur te zijn. Bij Podobrace hebben wij een selectie gemaakt van enkele inlegzolen die speciaal ontworpen zijn door vooraanstaande podologen om hielspoor te voorkomen. Deze inlegzolen variëren van halve inlegzooltjes tot volledige inlegzolen. Al deze inlegzolen kunnen eenvoudig in elke schoen geplaatst worden om zo de demping te verbeteren en de kans op een peesplaatontsteking aanzienlijk te verminderen.

 

Andere hielspoor oplossingen

Naast inlegzolen zijn er ook andere producten om hielspoor te voorkomen. Zo heb je ook speciale (gel) sokken. Deze producten kunnen er ook voor zorgen dat de peesplaatontsteking aanzienlijk verminderd wordt.

 

Onderaan deze blog zijn 4 producten getoond die speciaal zijn geselecteerd om een peesplaatontsteking aanzienlijk te verminderen.

 

Heeft u verder nog vragen?

Heeft u verder nog vragen over hielspoor, over een van de producten of een algemene vraag? Neem dan contact op met ons team van specialisten, wij helpen u graag verder met al uw vragen!



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen