Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4708 reviews
slapen met een gebroken pols

Slapen met een gebroken pols

Een gebroken pols is een vervelende en pijnlijke aandoening. Het belemmert je tijdens je normale activiteiten en ook tijdens het slapen kun je hier last van blijven houden. Wij gaan hieronder dieper in op het slapen met een gebroken pols en geven je tips om de nacht toch een stuk aangenamer te maken. Lees hieronder snel verder.

 

tips slapen met gebroken pols

 

Tips voor slapen met een gebroken pols

Goed slapen is ontzettend belangrijk voor het herstel. Er zijn meerdere adviezen die u kunt opvolgen om toch een zo fijn mogelijke nacht tegemoet te gaan. Probeer het slapen op uw buik te vermijden. Hierdoor ontstaat er druk op de armen en schouders, wat weer pijnlijk is voor de breuk. Slapen op de rug of met je arm boven je hoofd is het beste. Zo voorkom je dat je op de pols ligt. U kunt ook een kussen onder uw arm plaatsen voor ondersteuning. Als laatste kunt een polsbrace dragen. Deze biedt de juiste ondersteuning en stabiliteit en is ook comfortabel om te dragen. Wanneer de pijn dusdanig erg is dat u er niet van kunt slapen dan kunt u overwegen om pijnstilling te nemen.

 

slapen met gebroken pols

 

Tips voor het voorkomen van complicaties

Wanneer u uw pols heeft gebroken dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk geneest en u vlug van de pijn verlost bent. Om verdere complicaties te voorkomen kunt u het beste het tillen van zware voorwerpen vermijden. Probeer ook uw pols niet te veel te bewegen. Wanneer u zoveel mogelijk rust dan gaat het herstel sneller. Houd uw pols ook droog en schoon. Zo ontstaat er geen irritatie of infectie aan de huid.

 

Meer informatie nodig?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen ons voorstellen dat er naar aanleiding van dit artikel nog vragen ontstaan. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van het beste advies te voorzien. Onze klantenservice bestaat uit een team van deskundigen die u graag te woord staan en u weer verder op weg willen helpen.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen