Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4534 reviews
hoelang moet ik een houding corrector dragen

Hoelang moet ik een houding corrector dragen?

Een goede houding is ontzettend belangrijk. Het is voor sommige mensen lastig om de juiste houding aan te nemen én om deze vol te blijven houden gedurende de dag. Wanneer men vaak in de verkeerde houding zit dan ontstaan er allerlei klachten aan bijvoorbeeld de schouders, nek en onderrug. Een goede houding is dus ontzettend belangrijk. Wanneer u merkt dat u gedurende de dag toch weer in een hangende houding zakt dan is het raadzaam om een houding corrector te dragen. Wat een houdingcorrector precies doet, en hoe lang je hem moet dragen dat lees je hieronder!

 

Wat doet een houding corrector?

Een houding corrector zorgt ervoor dat je niet meer voorovergebogen voor de computer zit of heel erg gaat hangen in de bank. Je schouders, rug en nek blijven in balans wanneer je de houdingcorrector regelmatig draagt. De corrector dwingt je om je schouders naar achteren te houden gedurende de dag. Vooral voor mensen die lang zitten is het dragen van een houding corrector echt aan te raden. Veel voorkomende klachten bij een verkeerde houding zijn: rugklachten, hoofdpijn, nekpijn en schouderklachten.

 

Hoe lang moet je een houding corrector dragen?

Voor het beste resultaat adviseren wij om de houdingcorrector minstens twee uur per dag te dragen. De houding corrector is zowel tijdens het sporten, naar uw werk of bij andere dagelijkse bezigheden zonder probleem te dragen. De corrector zit comfortabel waardoor hij gedurende de hele dag te dragen is. De anatomische vorm zorgt ervoor dat hij niet schuurt onder de oksels en de gehele dag een fijn draagcomfort biedt. De houdingcorrector is niet zichtbaar onder uw kleding dus u kunt hem overal naar toe dragen.

 

Welke soorten correctors zijn er?

Podobrace heeft meerdere soorten correctors in het assortiment. Zo hebben wij correctoren met én zonder baleinen, houding correctors speciaal voor dames, ribbraces en rompbandages. Deze correctors zijn te gebruiken voor uiteenlopende klachten. Twijfelt u over welke corrector het meest voor u geschikt is en bij uw klachten past? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze klantenservice bestaat uit een team van medische specialisten. Zij bepalen samen met u welke houding corrector voor u het meest geschikt is. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen