Snel gratis advies:
+31852010818

MENU

Rugklachten

Vier op de vijf volwassenen krijgt in zijn leven met rugklachten te maken. En bij de meesten van hen blijft het niet bij één keer, maar komen de klachten jammer genoeg vaak weer terug. Hieronder ziet u een kleine greep van de meest voorkomende rugklachten en de bijbehorende oplossingen.

 

  • Verkeerde belasting rug?

Veel rugklachten zijn het gevolg van een te zware belasting. Hoeveel je kunt tillen hangt af van je geslacht, je leeftijd en je lichamelijke conditie. Maar duidelijk is dat zwaar lichamelijk een risico inhoudt. Ook onderbelasting is een risico. Als je een lange tijd niet beweegt, gaat je rug 'roesten'. Een oplossing is dan om de rug tijdens inspanningen de steun en stabiliteit te bieden die het nodig heeft, daarom beschikken wij bij Podobrace over de beste rugbraces van dit moment.

 

- Bekijk hier de allerbeste rugbraces. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

  • Rugklachten vanuit de houding?

Onvoldoende rechtop lopen of zitten leidt uiteindelijk tot rugklachten. Mensen met een zittend beroep lopen daardoor een verhoogd risico. Ook een verkeerde zithouding levert een ongelijkmatige druk op voor de wervelkolom waardoor rugklachten kunnen ontstaan, en juist om de reden beschikt Podobrace over de beste rugkussens van dit moment. Deze zullen uw rug de steun en stabiliteit bieden tijdens het zitten, zodat uw klachten zullen verdwijnen

 

- Klikt u HIER voor de allerbeste rugkussens. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!


TIP! We beschikken we ook over de rugbraces die de houding gelijk verbeteren zodat uw schouders en rug niet meer naar voren hangen. Deze houdingscorrector brace wordt hier al jaren voor gebruikt en kunnen we u dan ook zeker adviseren.

 

- Klikt u HIER voor de allerbeste houdingscorrector brace. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

  • Overgewicht?

Het toenemende overgewicht is een gezondheidsrisico dat vaak aandacht krijgt in de media. Een van de gevolgen hiervan is de vergrote kans op rugklachten omdat elke 10 kg boven je gezonde gewicht, voor 40 kg extra druk op de tussenwervelschijven zorgt. Verstandig is om het overgewicht tegen te gaan door bijv. te gaan sporten, en de spieren rondom de rug sterker te maken. En om de rug dan helemaal de steun en bescherming te bieden die het nodig heeft, beschikken wij bij Podobrace ook over de beste rugbraces van dit moment. De braces zijn uitgebreid door onze patiënten getest en worden dan ook al jaren met groot succes gebruikt voor alle soorten rugklachten.

 

- Klikt u HIER voor de allerbeste rugbraces. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

  • Rugklachten door Trauma of ongeval?

Een aanrijding met de auto, een ongelukkige duik in ondiep water of tijdens het sporten, dit zijn een aantal voorbeelden van hoe iemand een vervelende rugblessure kan oplopen. Het is dan ook vooral in de revalidatieperiode van optimaal belang dat de rug de optimale steun, stabiliteit en bescherming krijgt. En juist om de reden beschikt Podobrace over de beste rugbraces van dit moment. De braces worden al jaren met groot succes gebruikt tijdens het revalideren, en zullen uw rug de steun en stabiliteit bieden die het nodig heeft, en de bijbehorende pijn daarbij drastisch verminderen. En voor uw gemak hebben wij daarbij een onderscheid gemaakt tussen de beschermingsniveaus 1 t/m 3, waarbij 1 (de groene kleur) staat voor lichte rugklachten 3 (de rode kleur) staat voor zware rugklachten. Zo heeft u dus altijd de brace die het beste bij u en uw problematiek past.

 

- Klikt u HIER voor de allerbeste rugbraces. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

  • Rugklachten na, of tijdens zwangerschap?

Rugklachten na of tijdens de zwangerschap is een veel voorkomend probleem. Meestal ontstaan deze rugklachten na een langere tijd zitten, staan of lopen, maar ook bij het ’s ochtends opstaan of zelfs bij het ’s nachts draaien in bed. Vaak straalt de pijn uit van je lage rug naar je billen, benen en schaambot. Vaak is dit ‘gewone’ rugpijn, maar soms is deze pijn het gevolg van bekkeninstabiliteit. Een bezoek aan de fysiotherapeut of huisarts is dan ook zeker aanbevolen. Hij kan eenvoudig vaststellen of de klachten uit je rug of bekken komen en je daar een passende oplossing voor geven. Een van deze oplossingen is om de rug of bekken de steun en stabiliteit te bieden die het nodig heeft bij inspanningen, bij Podobrace beschikken wij dan ook over de beste rug- en bekkenbraces van dit moment. De braces worden dan ook al jaren met groot succes gebruikt en zullen uw rug en bekken de maximale steun, stabiliteit en bescherming bieden, zodat uw klachten zullen verdwijnen.

 

- Klikt u HIER voor de allerbeste rug/bekkenbraces. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

  • Aanpak rugklachten?

Onze praktijken zijn al meer dan 30 jaar erin gespecialiseerd om rug- en bekkenklachten te verhelpen, voorkomen of te verlichten. Hoe? Door gebruik te maken van de beste, efficiëntste en meest effectieve behandelmethodes en rugbraces op de markt, geselecteerd met de meest optimale zorg uit een enorm scala van aanbiedingen. Al onze producten zijn door de jaren heen uitvoerig door topsporters en in onze praktijken voor Fysio/Manuele/Podoposturale therapie en Sportpodologie getest, en met meer dan 30 jaar ervaring en kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) kunnen wij dan ook de optimale kwaliteit en werking van al onze producten bevestigen.

Menu Home Zoeken Winkelwagen