Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
2764 reviews
23-03-2014

Podobrace wint Rabobank Startersprijs!

Bil Duin - Poodbrace

Rabobank Waterland en Omstreken organiseerde het Rabo Business Event en reikte daarbij de Startersprijs uit. Tijdens deze avond nam Podobrace het op tegen HR Savvy, Smit & Smit Advicaten en JillSem Administrative Services.

 

In 2014 nomineerde Rabobank Waterland en Omstreken elk kwartaal een startende onderneming uit de regio voor de Rabobank Startersprijs. De genomineerden wisten zich met een goede strategie te onderscheiden op de markt. De vier kwartaalwinnaars gaven tijdens het Rabo Business Event een korte presentatie over hun onderneming, hun succesverhalen en eventuele tegenslagen. De goed gevulde zaal met ruim 180 bezoekers en een jury bepaalde uiteindelijk wie de winnaar werd door een stem uit te brengen. De jury bestond uit Monique van Akkeren, winnaar Startersprijs 2011, Piet Hein Debets, voorzitter van de Vereniging Ondernemend Waterland, René Stolp, lid Raad van Commissarissen Rabobank Waterland en Omstreken en Lea Sterenborg-Pinxt, Directeur Commercie van de bank. Bill Duin wist uiteindelijk de meeste indruk te maken op de jury en het publiek.

 

Podobrace

Bill's vader Rob, een bekend fysiotherapeut in Volendam zag een gat in de markt voor een online shop voor braces. Drie jaar geleden besloot Bill dit projest samen met zijn vader op te pakken. Met honderdduizenden bestellingen per jaar is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webshop voor medische hulpmiddelen zoals kniebraces en zolen in Nederland, België, Duitsland en nog 14 landen. Met service als belangrijkste punt, wordt de markt nu verder uitgebreid naar nog meer landen. Deze service en de professionaliteit van het bedrijf maakten dat de jury en het publiek Podobrace als Starter van het jaar verkozen.Rabo startersprijs 2014 « Terug naar nieuws
Menu Home Zoeken Winkelwagen