Snel gratis advies:
+31852010818

MENU

Nekklachten en nekpijn

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende nekklachten en gevallen van nekpijn en de bijbehorende oplossingen om nekklachten het beste te voorkomen en te verhelpen. Of het nou hoofdpijn vanuit de nek, een stijve nek of aanhoudende pijn in de nek is, Podobrace heeft altijd dé oplossing bij aanhoudende nekklachten!

 

Nekletsel?

nekklachten

Bij middelzware tot zware nekklachten zoals een Whiplash, Hernia (Hernia Nucleus Pulposus), nekslijtage, Reumatische gewrichtsklachten (RA), Discopathie en Torticollis is het van belang dat de nek optimale steun en bescherming krijgt, zodat de nekspieren en nekwervels de rust krijgt die het dan nodig heeft. Bij Podobrace hebben wij dan ook lang gezocht naar de juiste nekbraces die over de beste eigenschappen beschikken. En na lang zoeken en testen bij verschillende leveranciers in binnen- en buitenland, hebben wij uiteindelijk deze nekbraces geselecteerd. De nekbraces die wij aanbieden worden dan ook door vele vooraanstaande specialisten en doktoren gezien als de beste in hun soort. Dus wacht niet langer en ervaar het verschil bij Podobrace.nl.

 

Zie hier ons assortiment nekbraces. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

Nekklachten door een ongewone slaaphouding?

Nekklachten als gevolg van houdingproblematiek ontstaan sluimerend en worden gaandeweg erger. Oorzaken liggen vaak in de beroepssfeer waar een verkeerde zithouding of hofhouding er snel in sluipt, maar ook in het dagelijks leven kan iemand zich snel een verkeerde houding aanmeten. Daarnaast zijn een belastende slaaphouding of een slecht kussen bekende veroorzakers van nekklachten.

Daarom beschikken wij bij Podobrace alleen over de allerbeste orthopedische kussens. De kussen zijn door de jaren heen uitvoerig door onze cliënten en in onze praktijken getest. En met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij de optimale kwaliteit en werking van al onze kussens garanderen.

 

Zie hier ons assortiment orthopedische hoofdkussens. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!

 

Tijdelijke nekklachten of nekpijn?

nekpijn door nekklachten

Tijdelijke nekklachten die periodiek terugkeren worden vaak veroorzaakt door een specifieke overbelasting, bijvoorbeeld bij het sporten of het uitoefenen van een bepaalde hobby. De tijdelijke en plaatselijke overbelasting aan de nek zorgt vaak voor irritatie aan de nekspieren of andere omliggende weefsels. Een bezoek aan een fysiotherapeut of masseur zult u dan zeker beterschap opleveren. Ook voor gratis fysiotherapie advies bij tijdelijke nekklachten en nekpijn kunt u bij Podobrace altijd terecht, want bij ons staat service altijd voorop!

 

 

 

 

Andere nekklachten?

Uiteraard is het bij blijvende nekklachten belangrijk de huisarts te raadplegen, maar het is ook goed te weten dat wij bij Podobrace ook o.a. beschikken over Podoposturaal therapeuten die erin zijn gespecialiseerd om nek-, rug-, heup-, knie- en voetklachten te behandelen. In onze Podoposturale praktijk in Volendam  weten wij met onze achtergrond in verschillende medische disciplines (d.m.v. o.a. metingen en een screening van het hele bewegingsapparaat) patiënten in veel gevallen van hun nekklachten te helpen. Wij hebben voor u dan ook alleen de beste nekbraces en producten voor nekklachten uitgekozen, zodat u zo snel mogelijk van uw pijn af bent/

 

Voor verdere vragen over nekklachten, informatie of een deskundig consult belt u met: 003185 2010818 of email ons, en dan zullen wij u zo snel mogelijk helpen. Want bij Podobrace staat service voorop!

Menu Home Zoeken Winkelwagen