Snel gratis advies:
+31852010818

MENU

Knieklachten en voetklachten

Pijnlijke knieën, verkrampte voeten, enkelklachten en teenproblemen, dit zijn maar een kleine greep van de knie- en voetklachten die we elke dag in onze praktijken tegenkomen.

We lopen een leven lang op onze benen en voeten, maar zijn ons vaak niet bewust genoeg om er zorgvuldig en op de juiste manier mee om te gaan. We 'mishandelen' onze voeten met verkeerde zolen en verkeerd schoeisel en overbelasten daardoor onze gewrichten met als gevolg; knie- en voetklachten.

 

Knieklachten:

Pijn aan de knie en zwellingen zijn vaak terug te voeren op één of andere vorm van trauma of overbelasting. Te denken valt dan aan een plotselinge verdraaiing of een verrekking van het kapselbandapparaat. Maar kniepijn kan ook worden veroorzaakt door problemen aan de meniscus, waardoor de knie kan blokkeren en slotverschijnselen kan krijgen.

 

Een bezoek aan de dokter of fysio is dan natuurlijk een vereiste, maar om deze knie voor, na of tijdens deze problematiek optimale steun, stabiliteit, bescherming en rust te geven, en hierdoor de genezing te bevorderen, is de aanschaf van een kniebrace altijd de juiste en veiligste beslissing. De knie wordt hierdoor maximaal ondersteund en kan daardoor weer schadevrij belast worden, waardoor sporten en werken weer mogelijk wordt. 

 

Ook kan bij constante overbelasting van de knie de oorzaak lager te vinden zijn, in dit geval is de oorzaak namelijk vaak de platvoet. Een platvoet versterkt door fout schoeisel kan namelijk tot ernstige knieklachten leiden, met veel pijn als gevolg, een inlegzool die speciaal ontworpen is voor platvoeten kan u hierbij helpen.

 

Enkel- en voetklachten:

Pijnklachten aan voeten en enkels zijn veelvoorkomend. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de voet 26 beentjes en 33 gewrichten telt, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap oefenen we een kracht van 2 tot 3 keer ons lichaamsgewicht uit op onze voeten en enkels.

Met zo'n 7500 stappen gemiddeld per dag is het vrij logisch dat veel mensen klachten ondervinden. Om de enkel daarbij optimaal te steunen beschikt Podobrace over een selectie van de allerbeste enkelbraces van dit moment.

 

Ook kan de oorzaak van enkel- en voetklachten een belastende stand van de voet zijn. In dat geval beschikken wij ook over de (door specialisten erkend) allerbeste sportzolen van dit moment.

  • Podobrace Tip! Aanpak knieklachten, voetklachten en Hielspoor:

Onze Podoposturale praktijk is al meer dan 30 jaar erin gespecialiseerd om knie- en voetklachten te verhelpen, voorkomen of te verlichten. Hoe? Door gebruik te maken van de beste, efficiëntste en meest effectieve (sport)zolen en (sport) braces op de markt, geselecteerd met de meest optimale zorg uit een enorm scala van aanbiedingen.

 

Al onze zolen en braces zijn door de jaren heen uitvoerig door topsporters en in onze praktijken voor Fysio/Manuele/Podoposturale therapie en Sportpodologie getest, en met meer dan 30 jaar ervaring en kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) kunnen wij dan ook de optimale kwaliteit en werking van al onze (sport)zolen en braces bevestigen.

 

Klikt u HIER voor de allerbeste (Sport)zolen. Klikt u HIER voor de allerbeste Kniebraces.


Daarbij zijn onze Podoposturaal therapeuten erin gespecialiseerd om diverse klachten, voortkomend uit een meer gecompliceerder probleem, te verhelpen door middel van onze individueel aangepaste zolen. In onze Podoposturale praktijk in Volendam helpen wij met onze achtergrond in verschillende medische disciplines, metingen en een screening van het hele bewegingsapparaat patiënten al vele jaren in van hun knie- en voetklachten af. Onze individueel aangepaste (sport)zolen hebben namelijk een directe werking op spierketens, waardoor de lichaamhouding verandert, en uw knie- of voetklachten zullen verdwijnen.

 

Klikt u HIER voor info over de individueel aangepaste (sport)zolen.  

 

Hielspoor:

Heeft u last van Hielspoor? Dan hebben wij bij Podobrace dé oplossingen voor u. Alle producten die wij aanbieden zijn namelijk al jaren wetenschappelijk bewezen oplossingen om Hielspoor te bestrijden.

Deze anti hielspoor producten worden dan ook in het bijzonder aangeraden door ons medische team en helemaal in combinatie met elkaar zal het resultaat snel te voelen zijn en zal de pijn van o.a. hielspoor snel en drastisch verminderen. 

 

Klikt u HIER voor de oplossingen voor hielspoor, en help uzelf van deze pijn af!

 

97,8% van de gebruikers verdween na gemiddeld 18,5 dag het hielspoor!

 

Overtuig uzelf en ervaar het verschil bij Podobrace.nl. Ons team staat dagelijks voor u klaar!

Menu Home Zoeken Winkelwagen