Snel gratis advies:
+31852010818

MENU

Houdingsproblemen

Onze therapeuten en specialisten zien dagelijks dat klachten uit het bewegingsapparaat voortkomen uit een overbelastende houding, of de manier van bewegen.

Iedereen beweegt, staat en zit op zijn eigen manier, maar is dat ook de "juiste" manier?

Veel voorkomende houdingsafwijkingen die we onze praktijken dagelijks tegen komen zijn: ronde rug (kyfose), holle rug (lordose) en een scheve rug (scoliose). De aanwezige krommingen in de rug kunnen vanwege deze houdingsafwijkingen verslechteren en daardoor meer zichtbaar worden, met diverse klachten als gevolg. De onderstaand houdingscorrector brace wordt hier al jaren voor gebruikt en zal uw schouders corrigeren zodat u minder naar voren hangt. Deze rugrechthouders worden dan ook niet voor niet al jaren met groot succes gebruikt voor het verbeteren van de houding en behoren tot de beste houding correctors van dit moment! 

 

- Klikt u HIER voor de beste houdingscorrector van dit moment!

 

Houding verbeteren met de beste houdingscorrector van dit moment!

Klachten voortkomend uit houdingsproblematiek kenmerken zich door pijn, krachtsverlies en stijfheid. Door een stijve of pijnlijke rug of schouder ga je anders bewegen, waardoor spieren uit balans raken. Ook kan pijn, een negatief effect hebben op iemands ademhaling, concentratievermogen, slaappatroon en stemming. Met andere woorden: klachten vanuit een afwijkende houding beïnvloeden het dagelijks leven.

  • Aanpak houdingsproblemen vanuit de voeten:

Onze Podoposturale praktijk is al meer dan 30 jaar erin gespecialiseerd om de houding te verbeteren en om de nek-, rug-, knie- en andere houdingsklachten te verhelpen, voorkomen of te verlichten. Hoe?

Door gebruik te maken van de beste, efficiëntste en meest effectieve producten en (sport)zolen op de markt, geselecteerd met de meest optimale zorg uit een enorm scala van aanbiedingen. Al onze producten en zolen zijn door de jaren heen uitvoerig door topsporters en in onze praktijken getest, en met meer dan 30 jaar ervaring en kennis (vanuit verschillende medische inval hoeken) kunnen wij dan ook de optimale kwaliteit en werking van al onze producten en (sport)zolen bevestigen.

 

- Klikt u HIER voor de allerbeste (sport)zolen. En voor 21.30 uur besteld, is MORGEN THUIS!


Daarbij zijn onze Podoposturale therapeuten erin gespecialiseerd om diverse klachten, voortkomend uit een meer gecompliceerder probleem, te verhelpen door middel van individueel aangepaste zolen. Deze (sport)zolen hebben een directe werking op spierketens, waardoor de lichaamhouding verandert, en uw klachten zullen verdwijnen. Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken voor een uitvoerig Podoposturaal onderzoek bij een van onze specialisten, bel dan nu: 

+3185 2010818 of email ons voor een deskundig consult door één van onze specialisten.

Menu Home Zoeken Winkelwagen