Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4486 reviews
waar moet je op letten bij het kopen van een kniebrace

Waar moet je op letten bij het kopen van een kniebrace?

Wilt u weten op welke aspecten u moet letten bij het aanschaffen van een kniebrace? Wij hebben de top 6 belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.

 

Geweven brace

  • Worden er natuurlijke materialen toegepast? Is de samenstelling juist?
  • Check de vorm van de brace. Als deze cilindervormig is, dan kun je ervan uitgaan dat de pasvorm niet optimaal is tijdens het sporten en de brace mogelijk kan gaan zakken.
  • De stof moet ademend zijn. Wanneer je door de stof kunt blazen kan zweet ook gemakkelijk afgevoerd worden.

 

Sport brace

  • Type brace moet passen bij de klacht. Bij de knie zijn er verschillende braces die passen bij verschillende klachten. Bij een instabiele knieschijf hebben wij speciale braces voor deze klacht, een patella ring die de knieschijf op zijn plaats houdt.
  • Comfort: het is belangrijk dat de brace goed aanvoelt op de huid en niet gaat irriteren. Hierdoor zal je de brace sneller afdoen, wat nadelig is voor de genezing.
  • Goede vochtafvoer: als je een intensieve sport doet, is een goede vochtafvoer heel belangrijk. Anders gaat de brace snel onprettig aanvoelen, doordat al het vocht ophoopt in de brace.

Heeft u vragen met betrekking tot het aanschaffen van een kniebrace? Dan kunt u op onze site deskundig advies krijgen in de live chat, of via telefonisch contact en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen