Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4486 reviews
top 5 rugbraces van dit moment

Top 4 rugbraces van dit moment

Bent u benieuwd naar de top 4 rugbraces van dit moment?

 

Medidu Premium comfort rugbrace XXXL

Deze brace is ideaal voor de zwaardere rugklachten en door de uniek combinatie van rekbaar materiaal en flexibele baleinen zit de brace zeer prettig terwijl het u toch maximale bescherming en ondersteuning bied.

 

Viofix Onderrug Rugbrace

Deze brace is specifiek gemaakt voor pijnklachten in het onderste gedeelte van uw rug en wordt zelfs gebruikt als bekkenband om instabiliteit in de bekken op te heffen.

 

Medidu Premium Houdingcorrector

Deze houdingcorrector is ideaal voor mensen die door een verkeerde houding meerdere klachten hebben ontwikkeld. Deze brace dwingt u om de juiste ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen. In de brace zijn ook nog 12 magneten verwerkt die de doorbloeding in de rug bevorderen.

 

McDavid 493 Rugbrace

Deze brace is geschikt voor mensen die een wat grotere buikomvang hebben. Door de langere, rekbare klittenbanden kan deze brace net iets strakker worden aangetrokken dan andere rugbraces.

 

Heeft u verder nog vragen met betrekking tot ons assortiment rugbraces? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via livechat, telefonisch contact of email. Ons team helpt u graag verder.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen