Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4481 reviews
welke verschillende soorten steunzolen zijn er

Welke verschillende soorten steunzolen zijn er?

Steunzolen zijn er in veel soorten en varianten. Er zijn verschillende inlegzolen op de markt die op hun beurt weer geschikt zijn voor verschillende soorten klachten. Wij belichten hieronder een aantal veelvoorkomende klachten en vertellen u welke zolen u hiervoor het beste kunt gebruiken.

 

Steunzolen voor een neutrale voet

Bent u op zoek naar een fijne zool voor in uw schoen en heeft u een neutrale voet? Er zijn zooltjes verkrijgbaar die speciaal ontworpen zijn voor een neutrale pronatie. Pronatie is de manier waarop je je voet naar binnen draait tijdens het lopen. Wanneer de voet op de buitenkant van de hiel landt en vervolgens naar binnen kantelt dan spreekt men van overpronatie. Wanneer de voet op de buitenkant van de hiel kantelt en vervolgens bijna niet naar binnen kantelt dan spreekt met van onderpronatie. Zooltjes voor een neutrale voet bieden een hoog draagcomfort en geven de juiste ondersteuning.

 

Oververhitte tenen

Oververhitte tenen zijn ontzettend vervelend. Door een verkeerde drukverdeling onder de voet kunt u pijnlijke en warme voeten krijgen. Wanneer u kiest voor gel inlegzolen dan zullen deze klachten verminderen. Door de ondersteuning en druk op de juiste punten bieden deze gelzolen extra comfort en afname van de klachten.

 

Stevig wandelen

Wanneer u graag stevig wandelt dan is het dragen van goede zolen zeer aan te raden. Uw voeten worden immers aardig belast tijdens een stevige wandeling. Mysole heeft een zeer groot aanbod inlegzooltjes voor verschillende klachten en sporten. Vooral de Mysole Outdoor inlegzolen zijn uitermate geschikt voor het maken van lange, stevige wandelingen. De voetspecialisten van Mysole hebben een zool ontwikkeld speciaal voor outdoor schoenen. Deze bieden optimale ondersteuning en schokdemping.

 

Steunzolen voor hardlopen

Wanneer u graag en vaak hardloopt dan zijn de hardloop zooltjes van Solelution de beste keuze! Solelution running inlegzolen worden al jaren gebruikt door duizenden hardlopers, en met groot succes! Deze sportzolen bieden de voeten optimale ondersteuning aan de achter- en middenvoet. Dit zorgt weer voor een optimale schokdemping tijdens de landingsfase. Ook nemen de zolen veel vocht op, zijn ze slijtvast en geven ze minimale wrijving. Tel dit allemaal bij elkaar op en je hebt dé perfecte hardloopzooltjes!

Heeft u vragen over onze inlegzolen of wilt u advies over het gebruik of dragen ervan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice bestaat uit een team van medische specialisten. Zij staan u graag te woord om u te helpen met het maken van de juiste keuze



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen