Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4486 reviews
hoelang moet ik een polsbrace dragen

Hoelang moet ik een polsbrace dragen?

De draagtijd van de polsbrace hangt af van de ernst van de klacht, maar natuurlijk is het wel handig en belangrijk om te weten hoelang of wanneer de brace gedragen moet worden. U wilt natuurlijk niet dat u de brace te kort draagt. Bij Podobrace hebben wij voor u het beste antwoord.

 

Blessure

Bij een blessure is het meest voorkomende advies om de brace te dragen tot dat de blessure over is. Bij het te kort dragen van een polsbrace bij een blessure zou het natuurlijk kunnen dat de blessure terugkomt of niet volledig hersteld.

 

Chronische klacht

Bij een chronische bewegingsklacht is het de bedoeling dat bij zoveel mogelijk dagelijkse activiteiten de polsbrace gedragen wordt. Natuurlijk hoeft de brace niet 24 uur per dag om, maar het is wel handig om bij de meeste activiteiten de brace om de pols te doen. Bepaal zelf met welke activiteiten u last hebt van bewegingsklachten.

 

Polsbrace ’s nachts ook dragen

Bijna alle polsbraces moeten overdag gedragen worden. Het advies is dan om de polsbrace in de nacht af te doen om het gewricht rust te geven. Maar er zijn ook braces die zowel overdag als in de nacht gedragen moeten worden. Braces voor de duim en pols bijvoorbeeld. Dan doet u de brace ’s nachts om zodat u geen verkeerde bewegingen maakt in u slaap. Daarnaast is carpaal tunnel syndroom ook een goed voorbeeld. Ook heb je polsbraces die alleen ’s nachts om moeten.

 

Heeft u vragen met betrekking tot de draagtijd van de polsbrace? Dan kunt u op onze site deskundig advies krijgen in de livechat of via telefonisch contact en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen