Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4329 reviews
hoe u uw kind kunt helpen herstellen van een blessure

Hoe u uw kind kunt helpen herstellen van een blessure

Niets is belangrijker voor u dan de gezondheid en het geluk van uw kind. Daarom wil je er alles aan doen om hen te helpen fysiek en emotioneel te herstellen van een blessure, zoals bijvoorbeeld een polsblessure, nekklachten of kniepijn.

 

Na een blessure kan uw zoon of dochter niet alleen worstelen met pijn en slechte mobiliteit, maar ze kunnen zich ook overstuur, angstig of bezorgd voelen. Gelukkig zijn er manieren om het genezingsproces te versnellen, hun comfort te verbeteren en hen mentaal te helpen herstellen van de gebeurtenis. Lees hoe u uw kind kunt helpen herstellen van een blessure.

 

Bied emotionele steun

Het komt vaak voor dat kinderen bang zijn om weer opnieuw geblesseerd te raken. Verlicht de angsten van uw kind door ze gerust te stellen en een veilig gevoel voor ze te creëren. Neem ze wat vaker in uw armen en geef ze extra knuffels.

Luister goed naar uw kind en praat met hem of haar wanneer het van streek is of zich zorgen maakt over zijn of haar blessure. Wanneer je kindje te jong is om zich goed uit te drukken dan is het nog een idee om je kind een tekening te laten maken over het ongeval of ongeluk waar de blessure ontstaan is. Dit is ook goed voor de verwerking van je kind.

 

Koop een brace of ander hulpmiddel

U kunt kiezen uit de vele hulpmiddelen en braces op de markt, die verschillende verwondingen kunnen verlichten, het bewegingsbereik kunnen verbeteren en een gewricht kunnen beschermen. Wanneer ze een lichte of ernstige hand- of polsblessure hebben, bezoek dan Podobrace.nl om de beste ondersteuningsproducten en kinder braces te vinden om het comfort te verbeteren, pijn te verlichten en mobiliteit te ondersteunen.

 

Keer terug naar de dagelijkse routine

Terugkeren naar hun routine zal het gevoel van veiligheid, comfort en vertrouwdheid van uw kind vergroten. Bovendien zorgt het volgen van een strikte routine ervoor dat uw zoon of dochter voldoende slaapt en op tijd eet, wat het genezingsproces bevordert.

 

Heb plezier!

Plezier betekent afleiding. Plan activiteiten in die uw kind opbeuren, zoals films kijken, bordspellen spelen of samen lezen. Vraag of uw familieleden of hun vriendjes en vriendinnetjes thuis op visite komen. Tijd doorbrengen met dierbaren zal het gevoel van steun van uw kind vergroten, wat hen weer kan helpen om emotioneel sneller van een blessure af te komen.

 

Probeer nieuwe activiteiten

Kinderen kunnen veel frustratie ervaren na een blessure, omdat ze misschien niet in staat zijn om te sporten of hun favoriete activiteiten uit te voeren. Als dat zo is, zoek dan naar andere bezigheden waar ze van kunnen genieten terwijl ze herstellen, zoals schilderen of lezen.

 

De meeste blessures hoeven fysieke activiteit ook niet in de weg te staan. Als uw kind bijvoorbeeld een verstuiking heeft gehad, kunnen ze bijvoorbeeld wel genieten van de therapeutische voordelen van zwemmen en een waterdicht gipsverband dragen om hun verwonding in het zwembad te beschermen.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen