Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4329 reviews
goedkope gamestoel versus dure gamestoel

Goedkope gamestoel versus dure gamestoel

Tuurlijk, je wil niet te veel geld uitgeven aan een gamestoel. Dat snappen wij heel goed. Gamestoelen zijn er in ontzettend veel prijscategorieën en het is moeilijk om te bepalen wat nou een kwalitatief hoogstaande stoel is, zonder dat je er echt de hoofdprijs voor betaald. Hoe zie je het verschil tussen goede gamestoelen of te dure slechte stoelen? Hieronder geven wij je een aantal details waar je op kunt letten.

 

De base

De meeste gamestoelen hebben een base die gemaakt is van nylon of hard plastic. Het gewicht van de hele stoel rust op de base, dus daarom is een base gemaakt van aluminium of staal zeker aan te raden. Hierdoor ben je verzekerd van een solide basis.

 

 

 

 

 

Frame

Gamestoelen gemaakt van hard plastic gaan het gewicht van de gamer niet lang en goed ondersteunen. Na intensief gebruik zal de stoel inzakken en dit is ontzettend slecht voor je houding en rug! Goede gamestoelen worden gemaakt met een stalen frame aan de binnenkant.

 

Armleuningen

Ook de armleuningen zijn ontzettend belangrijk! Ze moeten goed onder je bureau passen en goede gamestoelen hebben aanpasbare armleuningen die zelfs in meerdere richtingen gedraaid kunnen worden. Zo zit je altijd op de juiste manier en geniet je optimaal van je spel.

 

Wielen

Ook de wielen moeten gemaakt zijn van kwalitatief hoogstaande materialen. Het volledige gewicht van de gamer en de gamestoel wordt gedragen door de wielen. Kies dus altijd een gamestoel met verstevigde wielen. Zo wordt het gewicht goed gedragen en voorkom je doorzakking.

 

Afwerkingsmateriaal

Vaak zijn de gamestoelen afgewerkt met slecht materiaal. Hierdoor ontstaat makkelijk slijtage en kan de bekleding snel stuk gaan. Ook geeft een gamestoel met bekleding van slecht namaakleer weinig comfort en hierdoor wordt jouw game-ervaring stukken minder fijn.

 

Als je een gamestoel van Podobrace koopt, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Onze gamestoelen zijn gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen en voorzien van zachte, precies op het lichaam aansluitende kussens, die je de juiste ondersteuning bieden en zorgen dat je heerlijk zit. Ook hebben wij draaistoelen met de nodige extra’s als het op comfort aankomt, zoals met een neksteun en aanvullende kussentjes in je rug. Welke gamestoel van Podobrace je ook koopt; je bent verzekerd van de juiste ondersteuning en wij garanderen je urenlang gameplezier!



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen