Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4324 reviews
gamestoel onderhouden

Gamestoel onderhouden

Je hebt een nieuwe gamestoel gekocht of wilt er eentje gaan kopen! Maar hoe onderhoud je deze? We leggen het bij Podobrace graag uit. We geven je graag de beste tips, want hoe beter jij jouw gamestoel onderhoudt, des te langer deze mee gaat!

 

De eerste stappen

In een gamestoel breng je natuurlijk als tiener veel tijd door. Je hebt een nieuwe game en wilt deze spelen tot je alles hebt behaald wat er te halen valt! Maar, je moet natuurlijk ook even eten. Wanneer je iets eet in jouw gamestoel kan het al gauw gebeuren dat er wat kruimels in de naden komen te zitten. Samen met losse haren, stof en pluis kan dit er uiteindelijk voor zorgen dat dit schade brengt aan de bekleding. 

 

Hoe?

Je kunt de haren, stof en kruimels het beste verwijderen met een stofzuiger of een kruimeldief. Hiermee zuig je alle viezigheid direct weg uit jouw gamestoel en kun je direct weer verder met gamen!

 

Wanneer?

Bij Podobrace adviseren we één keer in de 3 maanden de gamestoel schoon te maken met een stofzuiger. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Game je veel? En eet je ook vaak in de stoel? Dan kun je deze ook één keer in de maand even schoonmaken. Je wilt immers zo lang mogelijk gamen én ontspannen zitten. Toch?

 

Voordelen

  • Nette en schone (woon)kamer
  • Ergonomische houding zorgt dat je geen klachten krijgt
  • Het onderhouden van een gamestoelen zorgt voor een langere levensduur van de stoel


Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen