Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4486 reviews
Alles over hielspoor zooltjes

Alles over hielspoor zooltjes

Bij hielspoor ervaart u pijn onder uw hiel tijdens het staan en lopen. Dit komt doordat de brede pees die onder uw voet loopt pijn doet. Dit wordt veroorzaakt door verkalking. Hielspoor wordt ook wel peesplaatontsteking genoemd. Het is een aandoening die vaak voorkomt; meer dan 10% van de mensen heeft er wel eens last van gehad. Het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

 

Wat zijn hielspoor zooltjes?

Hielspoor is erg pijnlijk en vervelend. Voor het behandelen van deze klachten kunt u kiezen voor het gebruik van hielspoor zooltjes. Deze zooltjes zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Zo zijn er echte zooltjes voor in uw schoenen, maar ook hielspoor sokken. Deze zooltjes geven extra demping waardoor de hiel beter ondersteunt wordt tijdens het lopen. Dit verzacht weer de pijn. Ook compenseren de zooltjes voetafwijkingen.

 

Wanneer draag je hielspoor zooltjes?

Het wordt aangeraden om hielspoor zooltjes te dragen wanneer u last heeft van hielspoor of andere voetafwijkingen. De zooltjes bieden extra demping tijdens het wandelen of sporten, of in het dagelijks gebruik. Hierdoor wordt de hiel goed ondersteund en minder belast. De pijn zal hierdoor afnemen.

 

Kan ik deze zooltjes in elke schoen dragen?

Hielspoor zooltjes zijn verkrijgbaar in hele zolen en halve zolen. Qua werking zit er geen verschil in de zolen, het is maar net wat u prettig vindt zitten. De zooltjes zijn geschikt voor elke schoen. U kunt ze dus dragen naar het werk, of sporten of in uw vrije tijd. De zolen passen in alle soorten schoenen, waaronder laarzen en hakschoenen.

 

Heeft u nog vragen over het gebruik van de zooltjes? Dan kunt u deskundig advies krijgen op onze site per telefoon, e-mail of in de live chat.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen