Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4461 reviews
alles over de elleboogbeschermer

Alles over de elleboogbeschermer

Elleboogbeschermers zijn er voor diverse soorten en voor verschillende sporten. Ze bieden bescherming wanneer u valt en voorkomt hiermee dat u schaafwonden of breuken oploopt. Een breuk in de elleboog is ontzettend pijnlijk en vervelend en u moet hier bijna altijd aan geopereerd worden. Een elleboogbeschermer wordt vaak gebruikt voor de volgende sporten: handbal, hockey, rugby, schaatsen, voetbal, skating en volleybal. Een beschermer aan de elleboog voorkomt niet alleen breuken of schaafwonden maar verzacht ook pijn bij verschillende aandoeningen aan de elleboog zoals bijvoorbeeld bij artritis en een slijmbeursontsteking.

 

Elleboogschermers zijn er in verschillende varianten. Ze zijn verkrijgbaar als sleeve, beschermer met padding en als beschermingsshirt. Hieronder leggen wij aan u uit wat de verschillen precies zijn en hoe de werking is.

 

Sleeve

De sleeve zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en voor compressie. Ook zorgt het dragen van een sleeve voor een optimaal vochttransport en is hij sneldrogend. De sleeve zit zeer comfortabel en voorkomt irritatie. Ook is hij in veel kleuren beschikbaar. Ideaal om te matchen bij je verschillende sport-outfits! De sleeve is perfect te gebruiken bij trainingen en wedstrijden!

 

Beschermer met padding

De elleboogbeschermer met padding is een beschermer in een heel ander categorie dan de sleeve. Deze beschermer is voorzien van kussens of pads die optimale bescherming bieden tegen bijvoorbeeld kneuzingen, vallen, schaafwonden en zelfs ontstekingen. Wanneer u op zoek bent naar stevige bescherming van uw elleboog dan is een beschermer met padding ideaal.

 

Beschermingsshirts

Dan zijn er nog de elleboogbeschermers in de vorm van beschermingsshirts. Deze shirts zijn niet alleen voorzien van padding bij de ellebogen maar ook bij de schouders en vitale lichaamsdelen. Het ondershirt biedt niet alleen optimale bescherming maar zorgt er door de gepatenteerde hex techniek ook voor dat uw lichaam een aantal graden koelt in warme condities en juist verwarmt wanneer de omstandigheden koeler zijn. Een win-win situatie dus.

 

Het dragen van elleboogschermers wordt zeer aangeraden door fysiotherapeuten en topsporters. Het biedt de beste bescherming tijdens het sporten. Voor een volledig overzicht van onze elleboogbeschermers klikt u hier.

 

Heeft u naar aanleiding van deze blog nog vragen over de elleboogbeschermer, of wilt u advies welke beschermer het beste voor u persoonlijk is? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Deze bestaat uit een team van deskundigen die u van het juiste advies voorzien en u graag helpen met het maken van de juiste keuze.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen