Snel gratis advies:
+31852010818

MENU
4462 reviews

Blogs



de werking van een polsbrace
09-10-2023

De werking van een polsbrace

Een polsbrace is een medisch hulpmiddel dat vaak wordt gebruikt om ondersteuning te bieden aan de pols en het polsgewricht. Het kan verschillende functies hebben, zoals het stabiliseren van het gewricht na een blessure, het verminderen van pijn, het... Lees deze blog »
verschillende soorten polsbraces
09-10-2023

Verschillende soorten polsbraces

Polsblessures en aandoeningen kunnen enorme ongemakken veroorzaken en uw dagelijkse activiteiten belemmeren. Gelukkig zijn er verschillende soorten polsbraces die pijn verlichten, stabiliteit bieden en het herstel versnellen. Het kiezen van de juiste... Lees deze blog »
het belang van de juiste duimondersteuning
05-10-2023

Het belang van de juiste duim ondersteuning

Wanneer je pijnlijke duimen hebt, een blessure, aandoening of andere klacht dan is het raadzaam om een brace voor de duim te dragen. Wij geven u graag meer informatie over het belang van de juiste duim ondersteuning en welke soorten ondersteuning er... Lees deze blog »
top 3 polsbraces bij artrose
05-10-2023

Top 3 polsbraces bij artrose

Artrose is een vervelende aandoening aan de gewrichten. Wij leggen u graag uit wat deze aandoening precies is en welke braces u hierbij de beste ondersteuning en bescherming kunnen bieden. Lees hieronder snel verder.   Wat is artrose? Artrose in d... Lees deze blog »
top 3 braces bij het syndroom van de quervain
05-10-2023

Top 3 braces bij het syndroom van De Quervain

Het syndroom van De Quervain is een vervelende en pijnlijke aandoening aan de pols. Wij geven u graag meer informatie over deze aandoening en over de top 3 braces die u de juiste ondersteuning en verlichting kunnen bieden. Lees hieronder snel verder.... Lees deze blog »
het belang van het dragen van een polsbrace bij tennis
05-10-2023

Het belang van het dragen van een polsbrace bij tennis

Tijdens het spelen van een lekker potje tennis kunnen al gauw blessures ontstaan. Het dragen van een polsbrace kan helpen om deze blessures te voorkomen. Wij geven u hieronder meer informatie.   Waarom een polsbrace dragen? Polsbraces kunnen een w... Lees deze blog »
alles over polsbraces met spalk
05-10-2023

Alles over polsbraces met spalk

Polsbraces zijn er in verschillende soorten, maten en voor verschillende aandoeningen en klachten. Zo kun je onder andere kiezen voor een polsbrace met spalk. Wij vertellen je graag meer over deze brace. Lees hieronder snel verder:   Wat is een pol... Lees deze blog »
welke duimbrace is het beste bij het syndroom van de quervain
21-08-2023

Welke duimbraces kunt u het beste gebruiken bij het syndroom van De Quervain?

Het syndroom van De Quervain, ook wel Morbus De Quervain genoemd, is een hele vervelende en pijnlijke aandoening aan de pols. De pezen aan de duimzijde van de pols raken geïrriteerd en kunnen opzwellen. Wij geven u graag meer informatie over deze aa... Lees deze blog »
welke brace is het beste te gebruiken bij artrose
21-08-2023

Welke brace kun je het beste gebruiken wanneer je last hebt van artrose?

Wanneer de diagnose artrose bij u vastgesteld is dan wilt u waarschijnlijk graag weten wat u kunt doen om de pijn te verlichten. Het dragen van een duimbrace kan u hier zeker bij helpen. Wij geven u graag meer informatie over deze aandoening en advis... Lees deze blog »
materialen gebruikt voor duimbraces en hun effectiviteit
21-08-2023

Materialen gebruikt voor duimbraces en hun effectiviteit

Duimbraces zijn essentiële hulpmiddelen voor het bieden van ondersteuning en bescherming aan de duim. Ze worden gebruikt bij het voorkomen of behandelen van duimblessures, zoals verstuikingen, tendinitis en overbelasting door herhaalde bewegingen. E... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen